30 Листопада 2018
Новини

Коломойський здивував заявою: «Це не Зеленський моя маріонетка, а я – його»

Коломойський здивував заявою: «Це не Зеленський моя маріонетка, а я – його»

Олігарх висловився про сатирика, якого багато хто називає його «лялькою на мотузочках».

Під час розмови з відомою журналісткою-інтерв’юером Сонею Кошкіною один із найбагатших людей України Ігор Коломойський заявив, що всі чутки, буцімто шоумен і сатирик Володимир Зеленський є його маріонеткою, абсолютно не відповідають дійсності. Пише ресурс replyua.net.

За словами багатія, це швидше він є маріонеткою Зеленського, адже все, що стосується взаємин між телеканалом «1+1» (який належить дніпровському олігархові) і «Студією квартал 95» називається цілковитою поразкою телевізійників. Як висловився Коломойський, «кварталівці» за своєю вигодою виграють з рахунком 10:0.

Зі слів Ігоря Коломойського, Зеленський зі своєю командою роблять виключно те, що самі вирішують, і ніхто їх ні в чому не обмежує. І тим паче не диктує, як поводитися, що знімати, як і про кого жартувати.

Заможний українець наголосив: якщо «Кварталу 95» зробити натяк на якийсь замовний номер, то отримаєш жорстку відповідь.

Коломойський відзначив, що всі партнерські зв’язки між ним і Зеленським полягають тільки в тому, що той є одним із бенефіціарів у «Плюсах», які віднедавна перетворилися на медійний майданчик для колишніх «кавеенщиків».

В телеканалу «1+1», який належить олігархові, з коміками укладений контракт на 10 років. У договорі прописано, що Зеленський тільки продає свій гумористичний продукт телевізійникам без права редакції.

Коломойський не приховує, що кілька разів таки пропонував свої жарти для номерів «кварталівців», але останні вирішували самі, використовувати ці жарти чи відкинути.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему