30 Листопада 2018
Новини

Несподівано: секс-скандал, у який втягли поліцейського «чина» і студентку, «заварив» блогер з Волині

Несподівано: секс-скандал, у який втягли поліцейського «чина» і студентку, «заварив» блогер з Волині

Відомого блогера арештували у справі секс-скандалу з поліцейським чиновником Варченком і студенткою Київської політехніки Бурейко. В столиці правоохоронні органи затримали видатну фігуру української блогосфери Олександра Барабошка на псевдо Крус. Пише ресурс Знай

Фігурантом розслідування у справі «секс-скандалу» (згодом з’ясувалося, що то фейк) з участю київської студентки Наталії Бурейко та високого поліцейського начальника Олександра Варченка несподівано виявився знаменитий волинянин. Поліція затримала блогера Олександра Барабошка, який пробився до столиці, будучи родом із райцентру Локачі. Практично одразу після обшуків «квадратних метрів», які займає хлопець у Києві, його запросили на «очну ставку» до військової прокуратури, звідки не випустили.

Київське помешкання Барабошка співробітники «органів» обшукували у рамках справи про інтимний скандал зі чиновником Нацполіції Олександром Варченком. Після чого блогера «запросили» до військової прокуратури давати свідчення, і з приміщення відомства він уже не вийшов. Про це повідомила на сторінці у Facebook журналістка Анастасія Браткова:

«Саша у військовій прокуратурі Затримали! Він самостійно попрямував туди для дачі показань, як свідок. І його там залишають на ніч. Висуватимуть підозру», – написала вона.

Сьогодні в Печерському районному суді відбудеться засідання щодо обрання запобіжного заходу. Свого часу Барабошко був радником Міністра інформаційної політики Юрія Стеця.

Пізніше керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук підтвердив у Facebook, що прокуратура затримала блогера, а також відібрала в того мобілку й апаратуру. 

Обшуки пов’язані із затриманням напередодні політтехнолога Володимира Петрова. Петрову висунули підозру в ч. 2 ст. 163 (порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв’язку або через комп’ютер) і ч. 2 ст. 182 (порушення недоторканності приватного життя) КК України.

Нагадаємо, на початку листопада вибухнув інтимний скандал, у який виявився втягнутий поліцейський чиновник Олександр Варченко – заступник начальника відділу в департаменті захисту економіки Національної поліції України. А за сумісництвом – чоловік Ольги Варченко, яка є заступницею голови Державного бюро розслідувань. На сторінці студентки Бурейко з’явився пост, у якому вона звинувачувала поліцейського чиновника в домаганнях і переслідуваннях. Нібито познайомилася з Варченком у додатку «Тіндер» і той став наполягати на інтимному контакті, а після відмови пригрозив розправою і надіслав як попередження подарункову коробку, наповнену відрубаними курячими лапами. Тоді сам дискредитований поліцейський запевняв, що не має жодного стосунку до погроз на адресу Бурейко. Дружина Варченка, Ольга, заявляла, що провокація проти її чоловіка пов’язана з її професійною діяльністю. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему

Останні матеріали