29 Листопада 2018
Новини

29 листопада: кого привітати з днем ангела

29 листопада: кого привітати з днем ангела

29 листопада відзначають іменини Федір та Матвій.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трішки про їхні секрети…

Федір

У Федора зазвичай досить складний характер. Чоловік, що носить це ім’я, як правило, має тонку і чуйну душу. У нього добре розвинена інтуїція, яка часто виручає в складних ситуаціях.

Відмінною рисою характеру Федора є його вміння вислухати людину. І не просто вислухати, але і дати хорошу, слушну пораду. Іноді оточуючі дивуються, як легко і невимушено чоловік знаходить правильне рішення в будь-якій ситуації.

Раціональність і приземленість Федора допомагають йому не видавати поспішних рішень. Він зазвичай зважує всі можливі ризики, і тільки після цього робить висновок. Всяку роботу чоловік виконує ретельно і сумлінно.

Матвій

Матвій – добрий, скромний чоловік, який неухильно дотримується моральних принципів у повсякденному житті. Йому властива непереносимість конфліктів: опинившись їх свідком і тим більше – учасником, він відчуває майже фізичне нездужання. Чоловік є природженим миротворцем. Поки він не змусить протиборчі сторони помиритися хоча б тимчасово, не зможе спати спокійно.

Матвій – терпляча і лояльна людина, тому вивести його з себе складно. Але якщо це трапляється, він перетворюється на надзвичайно роздратованого і сердитого, проте ненадовго. Заподіяні образи він не забуває, але на помсту не здатний. Це надзвичайно влюблива людина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему