27 Листопада 2018
Новини

На Волині закривають школи на карантин через спалах грипу та ГРВІ

На Волині закривають школи на карантин через спалах грипу та ГРВІ

Рівень захворювання на грип та ГРВІ на Волині перебуває на неепідемічному рівні, притаманному для початку епідемічного сезону.

З початку епідемічного сезону проти грипу на Волині вакциновано понад 1 тисячу осіб. Про це повідомляють на сайті обласного лабораторного центру.

Перевищення епідемічного порогу не зареєстровано в жодному районі області, хоча найвищий рівень захворюваності зафіксовано в Горохівському, Ковельському, Маневицькому, Камінь-Каширському районах та м. Луцьку.

Проте масового характеру набуло поширення інфекції  у Турійському районі, особливо серед дітей до 17 років. У зв'язку з цим на карантин закрили три школи та садочок.

З початку епідемічного сезону проти грипу на Волині вакциновано понад 1 тисяча осіб (четверта частина від запланованого обсягу), в т. ч. 175 дітей до 17років. Найактивніше долучились до вакцинації в Горохівському, Ківерцівському, Старовижівському районах та м. Луцьку.

Медики наголошують, що зробити вакцинацію можна в закладах охорони здоров’я за місцем проживання, попередньо придбавши вакцину в аптеці.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему