27 Листопада 2018
Новини

В Одесі рейдери захопили університет: липовий ректор на посаді

В Одесі рейдери захопили університет: липовий ректор на посаді

У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що рейдери  захопили медуніверситет. 

Рейдери захопили Одеський національний медичний університет після внесення до Єдиного державного реєстру юридичного запису про виконання обов’язків ректора Юрієм Сухіним. Про це повідомили у прес-службі МОЗ України.

Зокрема, як розповіли у відомстві,  нещодавно дізналися про внесення змін до ЄДР,  йдеться про запис щоло виконання обов’язків ректора Одеського Національного медичного університету Сухіним Ю.В. 

Проте у міністерстві запевняють, що наказу про покладення обов’язків ректора Одеського національного медичного університету на Сухіна не було.

«У відповідь на скаргу МОЗ України Міністерство юстиції України вже раніше скасувало рішення про реєстрацію в ЄДР самопроголошеного керівника Одеського національного медичного університету Сухіна Ю.В», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Також, у міністерстві додали, що вважають внесення запису до ЄДР про Сухіна рейдерським захопленням Одеського національного медичного університету та просить утриматись від опрацювання документів за його підписом.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему