27 Листопада 2018
Новини

Донька Джекі Чана вийшла заміж за свою подругу

Донька Джекі Чана вийшла заміж за свою подругу

Донька відомого американського актора Джекі Чана, 19-річна Етта У Чжолинь і 31-річна канадська модель Енді Отом одружилися.

Дівчата зареєстрували свої стосунки у Торонто, так як в Гонконзі одностатеві шлюби заборонені, – пишуть закордонні ЗМІ.

Закохані одружилися ще 8 листопада і лише кілька годин тому вирішили поділитися цією новиною зі світом.

Під час церемонії закохані були одягнені у біле. Кохана дочки Чана доповнила образ фатою. Енді була дуже зворушена і ледве стримувала сльози, коли давала клятву у вірності.

«Повернулися в Гонконг як дружина і дружина», – зазначила Етта в Instagram.

«Любов, безсумнівно, сильніше крові», – пише У Чжолінь.

Донька Джекі Чана

Нагадаємо, в травні Чжолінь розповідала, що батьки вигнали її з дому так і не прийнявши її сексуальної орієнтації. Тоді парі довелося жити під мостом. Дівчата виклали ролик в Інтернет у якому просили матеріальної підтримки у небайдужих.

Що зараз з їхнім фінансовим становищем, – невідомо. Однак, здається, дівчата не бідують, оскільки переліт з Гонконгу до Торонто – не дешеве задоволення.

Нагадаємо, актор одружений на тайванській актрисі Джоан Лін. У них народився син Чан Цзумін, також актор та співак з яким у Чана стосунки не склалися.

Дочка Джекі Етта У Чжолінь (народилася 19 листопада 1999 року) від позашлюбного зв'язку з актрисою Елейн У Цилі. Джекі вже був одружений, коли у 1999 році на зйомках фільму між ним і Елейн зав'язався роман. У акторів народилася донька. Однак Джекі не приймає участі в її вихованні, хоча і визнав її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повне фіаско: Анджеліна Джолі повертається у кіно (відео)

Донька Джекі Чана

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему