26 Листопада 2018
Новини

Поштові відділення на Волині не закриють

Поштові відділення на Волині не закриють

Про це сьогодні під час «круглого» столу на тему: «Укрпошта» і медіа: як знайти компроміс?», що відбувся у рамках проекту «Комунікаційна платформа» повідомив директор Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» Іван Шевчук. 

Організатор заходу інтернет-ресурс Твій Портал T1.ua. Участь у заході взяли: народний депутат України Ірина Констанкевич, директор Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» Іван Шевчук, редактори всеукраїнських друкованих видань та районних видань.

Сьогодні немає жодного села, де би людей не турбувало, що буде з поштою, пенсіями та газетами. 

– Так, ми планували наступного року закрити в області 30 найбільш збиткових відділень. Але наразі ситуація поступово стабілізується.

По-перше, у Держбюджеті-2019 на підтримку пошти вже заклали півмільярда гривень (чого раніше ніколи не було).

По-друге, ми вже маємо ряд позитивних змін, як-от: комп?ютеризація відділень, придбання нових автомобілів, встановлення на поштах терміналів тощо.

А по-третє, ми сподіваємося на розуміння та підтримку сільських жителів. Бо чим активніше вони співпрацюватимуть зі своїми листоношами: тобто, передплачуватимуть періодику, у сільських відділеннях поштового зв?язку переказуватимуть кошти, оплачуватимуть комунальні послуги, пересилатимуть посилки, то з більшими прибутками працюватимуть відділення і питання про їх закриття навіть не стоятиме.

Відтак, запевнив Іван Шевчук, наступного року на Волині швидше за все не буде закрите жодне поштове відділення. Це допоможе зберегти робочі місця для листонош і пенсія та періодика прийдуть у кожну сільську хату.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему