24 Листопада 2018
Новини

Що просять діти в Україні у святого Миколая: ціни на подарунки у листопаді (фото, відео)

Що просять діти в Україні у святого Миколая: ціни на подарунки у листопаді (фото, відео)

Менше місяця залишилося до улюбленого усіма українським дітлахами свята Миколая.  

Та й дорослі потихеньку мудрують над тим, що подарувати рідним.

Аби зекономити кошти, подарунки почали скуповувати вже у листопаді, адже відомо, що за українськими традиціями, ціни в магазинах перед святами збільшуються у рази.

Куди нам до європейських передсвяткових знижок. Ми ж найбагатші у Європі…

ляльки святий миколай

Так, серед іграшок, що тримають на перших позиціях дитячих побажань до святого Миколая - набори арен і дзиг «Бейблейд». Вони вартують від 300 до 500 гривень. І хоча багато хто з дорослих досі не розуміє, чому ці пластмасові штучки такі дорогі серцю їхньої дитини, проте популярність  «Бейблейд» не зменшується.

Ще одну незрозуміла для батьків іграшку просять дівчатка у святого Миколая – це   ляльки L.O.L . Вартує це чудо у кульці недешево – від 500 до 700 грн.

Та це ще «квіточки» у порівнянні з цінами на пупси Reborn. Ці дуже реалістичні ляльки  повністю повторюють анатомічні особливості дитини. Проте з сімейного бюджету на них доведеться витратити від 2500 до 3500 грн. А є дуже ексклюзивні екземпляри, які коштують близько 9000 грн…

подарунки на миколая

Так само дівчатка просто марять маленькими іграшковими собачками Chi Chi Love, які можна ховати у сумочки. Певно, кожна з них уявляє себе зіркою кіно чи телебачення, справжньою модницею, яка нікуди не виходить без домашнього улюбленця. Так ось, собачки Chi Chi Love «потягнуть» з батьківського гаманця  800 – 1000 грн.

подарунки для дівчат

Ну, і закривають ТОП найпопулярніших подарунків на святого Миколая гіроскутери. Про них пишуть у своїх листах до святого Миколая і дівчатка, і хлопчики. І тут дорослі можуть отримати "сердечний удар" - коштує ця дитяча мрія від 3500 до 7000 грн. 

гіроскутер на святого миколая

Проте, якщо слідувати принципу "Усе найкраще - дітям", варто заздалегідь збирати гроші, аби порадувати свою  малечу на святого Миколая. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: економіка, Україна, Відео
В тему

Останні матеріали