23 Листопада 2018
Новини

Шокуючі подробиці смерті підлітка, яка написала листа Путіну

Шокуючі подробиці смерті підлітка, яка написала листа Путіну

Чергова смерть дитини вже не шокує сучасне суспільство, але самогубство напівсліпої дівчинки у власному під’їзді після звернення до президента Росії таки зачепила багатьох.

За попередніми даними, 14-річна школярка добровільно пішла з життя. Пишуть російські ЗМІ.

За інформацією від знайомих загиблої, перед смертю підліток написала листа президенту Росії Володимиру Путіну, де розповіла про справи в школі і вчителів, а також задавала питання з приводу маленької зарплати її мами, яка працює в поліклініці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від чого холоне кров: жахливе самогубство на очах у дитини (фото)

Згодом із соцмережі стало відомо, що після цього маму дівчинки «викликали на килим» і звільнили. Проте, через якийсь час цю інформацію "нібито" спростували знайомі, наближені до родини загиблої, зазначивши, що жінку дійсно викликали до керівництва, але звільняти не стали.

Що сталося достеменно, зараз з’ясовує поліція, але після смерті на  сторінці загиблої у соцмережі  було виявлено депресивні картинки, з написами - «кому я потрібна», «чому ж ви такі злі» та інші.

Чи правда це, а чи насправді мало місце якесь залякування родини, з’ясувати уже не вдасться, прикро те, що на одну маленьку сміливу людину в Росії стало менше.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові, через нещасне кохання, школярка вкоротила собі віку

Нагадаємо, нещодавно трагедія трапилася у багатоповерхівці в одному з міст Смоленської області. У під'їзді багатоповерхівки знайшли тіло восьмикласниці. Раніше повідомлялося, що дівчинка залишила передсмертну записку, в якій скаржилася на самотність і глузування з боку однокласників (у неї були проблеми із зором).

Загибла російська школярка

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Світ
В тему