22 Листопада 2018
Новини

У Луцьку обрали найбільш харизматичного студента журфаку СНУ (ФОТО)

У Луцьку обрали найбільш харизматичного студента журфаку СНУ (ФОТО)

У Центрі культури та дозвілля Східноєвропейського національного університету відбувся конкурс на кращого студента факультету філології та журналістики.

За словами, голови студентського самоврядування факультету філології та журналістики у студраді та організаторки дійства Діани Кривінської, щороку на кожному факультеті відбувається така подія як конкурс «Містер факультету», потім вона переростає у захід ширшого масштабу – «Містер СНУ».

«Цього року ми обрали п’ять учасників. Переважно це хлопці з першого курсу. Але цього року дуже ініціативним є хлопець із третього курсу, який вирішив взяти участь, бо скоро закінчує університет, а так і не було нагоди проявити себе у цьому змаганні. Учасники готувалися до  конкурсу «Представлення», «Інтелектуального». Найбільше приділили увагу конкурсу талантів», - зазначила організатор.

Та додала, що насправді спробувати свої сили у змаганні виявили більше хлопців, проте, частина із них «здалася» ще на репетиціях і відмовилася продовжувати участь.

Відтак, на звання кращого студента факультету претендували: Владислав Почебула, Максим Холопчук, Нікіта Степаненко, Влад Першута, Назар Канц.

Захід розпочався із конкурсу «Представлення», під час якого глядачі дізналися багато цікавого про життя та захоплення хлопців.

Зокрема, Владислав Почебула з у дитинстві займався легкою атлетикою і проводив багато часу на тренуваннях, проте згодом «розчинився» у музиці. Пише власні пісні та виконує їх.

Максим Холончук вирішив здобути вищу освіту, щоб «відкосити» від армії. Проте, його «затягнуло» навчання. Хлопець мріє познайомитися та повечеряти із Віталієм Кличком.

Нікіта Степаненко – третьокурсник. Приїхав на Волинь із Донецька. Після закінчення навчання хоче переїхати до Італії, бо «там гарно і не дорого». Захоплюється футболом.

Влад Першута планує стати успішним шоуменом. Назар Канц має талант проспати все на світі. Тому, зізнався, що перед конкурсом навіть не змикав очей.

У наступних конкурсах учасники повинні були відповісти на каверзні інтелектуальні запитання від ведучих та продемонструвати свої творчі здібності й таланти.

Зокрема, Владислав Першута виконав ліричну пісню під гітару. Нікіта Степаненко розпочав свій виступ із відео-візитки, а потому зачарував присутніх грою на фортепіано. Владислав Почебула зачитав реп. Назар Канц - вірш про кохання та присвятив її дівчині, яка «залишилася у його минулому». Максим Холончук заграв на сопілці відомий хіт «Despasito».

Відтак, за результатами голосування, у номінації «Містер глядацьких» симпатій переміг – Нікіта Степаненко. Також студент став отримав титул «Віце-містера факультету філології та журналістики СНУ».

Містером факультету обрали Владислава Почебулу.

Декан факультету філології та журналістики Юрій Громик привітав учасників дійства із «класним шоу», подякував хлопцям за почуття гумору та за вишуканий та елегантний фінал вечора.

Усі учасники заходу отримали цінні подарунки від спонсорів конкурсу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему

Останні матеріали