21 Листопада 2018
Новини

13 шлюбів на двох: Барі Алібасов та Лідія Федосеєва-Шукшина одружилися

13 шлюбів на двох: Барі Алібасов та Лідія Федосеєва-Шукшина одружилися

71-річний російський продюсер і творець групи «На-На» Барі Алібасов і 80-річна актриса, легенда радянського кіно (фільми «12 стільців», «Вам і не снилося...», «Віват, гардемарини!», «Вечори на хуторі біля Диканьки»), Лідія Федосеєва-Шукшина одружилися.

Про це повідомляє «Вечірня Москва».

Пара розписалася в Кутузовському відділі РАГСу в Москві. Церемонія відбулася 20 листопада. Укладали шлюб артисти в таємниці. Про те, що пара, саме в цей день, збирається узаконити стосунки, не знали навіть друзі та дні.

Роман Алібасова і Федосеєвої-Шукшиніної почався ще в 1995 році. Стосунки тривали три роки. Потім знаменитості розійшлися та не припинили спілкуватися.

Як повідомляє видання, під час урочистої церемонії «молодята ніжно один одного обіймали, обмінювалися багатозначними поглядами і впевнено поставили свої підписи у документах».

Барі Алібасов та Лідія Федосеєва-Шукшина одружилися

І хоча саме новоспечене подружжя намагалося не розголошувати цю подію, відео з їхнього розпису уже з’явилося у Мережі.

Одними з перших молодят привітала група «На-На». Артисти повідомили про шлюб Алібасова зі сцени на концерті в Санкт-Петербурзі.

Зазначимо, для 71-річного Алібасова і 80-річної Федосеєвої-Шукшиної цей шлюб далеко не перший. Музикант раніше був одружений шість разів (плюс два цивільних шлюби), актриса виходила заміж п’ять разів.

До слова, Барі лише нещодавно став холостяком. Так, 23 липня 2013 року він таємно одружився на актрисі і своїй помічниці Вікторії Вікторівні Максимовій (народилася 3 травня 1987 року). Цей шлюб став для продюсера шостим, а для його молодої дружини – першим. У 2014 році у Вікторії народився син (від іншого чоловіка), якого назвали Іван Максимов. Алібасов розлучився з нею у 2017 році.

Четвертим чоловіком Федосеєвої-Шукшиної був Марек Мєжеєвскі, польський художник (в шлюбі з 1984 по 1988).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий українець публічно підтримав Путіна (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему