20 Листопада 2018
Новини

Безстрокова акція протесту волинських євробляхарів: чого вимагають учасники? Фото

Безстрокова акція протесту волинських євробляхарів: чого вимагають учасники? Фото

На Волині власники автомобілів на єврономерах перекрили трасу «Луцьк – Ковель». Акція протесту розпочалася о 9:00 та триватиме до того часу, поки депутати Верховної Ради не внесуть поправки до закону про розмитнення транспортних засобів.

євробляхарі Луцьк

Голова Волинського осередку ГО «Авто Євро Сила» Рустам Ельмурадов зауважив, що акція – це уже вимушений захід, для того щоб змусити Раду накласти вето на закони та прийняти поправки до них, аби кожному українцю було доступне розмитнення.

Княгининок

«Зараз, в тому вигляді, як воно є, розмитнення не є доступним для мешканців нашої країни. Цей закон наразі заблокований Юрієм Дерев’янко в комітеті. Сьогодні він повертається до сесійної зали на голосування», – пояснив активіст.

протести бляхарів

Рустам Ельмурадов наголосив, що мета акції – зробити так, щоб власників автомобілів на єврономерах почули у парламенті і прийняли цю, «хоча б одну, поправку від народу».

«Поправка полягає у тому, щоб зняли віковий коефіцієнт в розрахунку вартості на акциз. Якщо його скасують, це буде дуже добре і влаштовуватиме кожного українця», – наголосив чоловік.

мітинг

З його слів, протестуватимуть люди, доки парламентарі не приймуть рішення на користь мітингувальників.

акція протесту

Участь у сьогоднішній акції взяли понад сто осіб. Деякі з активістів проводили роз’яснювальну роботу серед «бляхарів», котрі стоять у заторі, але поки не підтримали цю акцію.

Протестувальники розкинули намет та постійно ходять по пішохідному переходу у селі Княгининок, щодесять хвилин пропускаючи автомобілі, котрі їдуть трасою «Луцьк – Ковель».

протестувальники перекрили трасу

єврономери

євробляхи протестують

мітингарі Луцьк

мітингувальники Княгининок

машини на єврореєстрації

На Волині євробляхарі перекрили трасу

вимагають внесення поправок

протест на трасі Луцьк – Ковель

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: економіка, Волинь
В тему