19 Листопада 2018
Новини

Сокровенне про кожен знак зодіаку: таємниці розкрито

Сокровенне про кожен знак зодіаку: таємниці розкрито

Дуже влучно про кожен знак зодіаку. Ми розкриємо ваші  самі сокровенні таємниці.  Поїхали!!!

Овен

Овни не егоїсти - вони просто вміють жити для себе. Не зарозумілі - просто не вважають за потрібне посміхатися усім. Не зухвалі - просто не лізуть за словом у кишеню. Не ревниві - просто звикли бути єдиними. Кажуть, що самі вперті люди - це Тельці, Козероги і Скорпіони. Та ну, ви коли-небудь пробували переспорити Овна?

Жінка-Овен - це книга, написана для чоловіка. Якщо не зрозумів, значить не для тебе написана!

Овнів потрібно обіймати, коли  не посміхаються - цілувати, коли істерять - годувати. Дивно, як Овни ще усі не вимерли зі своєю безмежною довірою до людей та зайвою чесністю. Овни весь тиждень чекають на п'ятницю, весь місяць на свято, весь рік на літо, і все життя - на щастя. 

Довіра Овна - як нервові клітини: практично не відновлюється. Перш ніж говорити про Овнів, що вони погані, подумайте, що змусило їх бути хорошим по відношенню до вас.

Ніколи не обманюйте Овні в, завжди говорите їм правду, якою б гіркою вона не була. Овни дуже рідко прощають брехню. Вони ніколи не були ідеальними, починаючи від зовнішності та закінчуючи характером. Зате вони завжди були собою.

Телець

Рай для Тельців - це будь-яке місце на Землі, де немає будильників, понеділків та начальників.

Чоловіки вважають, що жінкам потрібні круті хлопці з грошима. Але 90% Тельців вибрали б ведмедя з мультика про Машу.

У жінок-Тельців дивним чином можуть поєднуватися та, без якої жити не можна, і та з якою жити неможливо. Навіть якщо в житті жопонька вони знайдуть для неї красиві мереживні трусики. З жінкою-Тільцем не складно: обійняв, сказав, що красива, розумна. Якщо нічого в голову не лізе, запитай "хочеш їсти?" І все. Ти - ідеальний мужик.

Щастя для Тельця - це багато подорожувати, смачно їсти і спати з коханою людиною. Так, Тельці жахливі егоїсти. Якщо щось їм належить, значить воно тільки їх і більше нічиє. Не важливо, людина це чи річ. Те, що Тельці вважають "своїм", вони люблять найбільше на світі. Тельці настільки вірні, що навіть коли переходять дорогу, не дивляться наліво.

Близнюки

Близнюки дуже люблять всіх, хто добре до них ставиться. Навіть якщо Близнюки не часто з вами розмовляють не думайте, що вони вас не цінують. Близнюки не цукерка, щоб бути всім до смаку. Вони горішок, який не всім по зубах!

Девіз Близнюків: якщо не можна, але дуже хочеться, то потрібно обов'язково! Знаєте чого хочуть Близнюки? Вони хочуть, щоб подув літній, теплий, що перехоплює подих вітер змін, і здув  з їхнього життя все зайве.

Якщо Близнюки вирішать зробити когось щасливим, то людину вже ніщо не врятує! Вам ніколи не вдасться дізнатися, що у Близнюків на душі, якщо вони самі того не захочуть. Але якщо вони вам довірилися, знайте, - ви для них один з найближчих друзів!

Близнюків можна здивувати лише любов'ю ... Справжньою, щирою, без обману і зради ... А решта Близнюки вже бачили. Близнюки не люблять нав'язуватися. Коли вони відчувають, що людина ставиться до них не так як раніше, вони починають віддалятися.

Жінки-Близнюки люблять впевнених чоловіків. Сміливих, наділених мізками, які не "жують вату". Чоловіків, які вирішують, беруть відповідальність, швидко розуміють, не сумніваються, створюють, не руйнують, думають і ведуть тебе за собою. Жінок-Близнюків можна перевиховати. Вони можуть тільки, як хвилі, розбитися об скелю під назвою "справжній чоловік" і заспокоїтися.

Рак

У Раків немає часу, щоб ненавидіти тих, хто ненавидить їх, тому що вони занадто зайняті, люблячи тих, хто любить їх. Раки не беруть близько до серця ту критику, яка прозвучала з вуст людини, яка сама в цьому житті нічого не домоглася. Якщо у вас запитають, що ви хочете більше - Рака або мільйон євро, дайте відповідь: Рака, тому що вам грошей все одно не дадуть, а з Раком затишно та тепло.

Іноді в Раків вселяється 90-річна бабця. Вона бубонить і всіх ненавидить. У Раків відмінна пам'ять, тому коли Раки кажуть "не пам'ятаю" - вони просто не хочуть про це говорити.

Краще всього на світі Раки вміють жити в родині. Вони в це вкладають всю душу ... І взагалі, схоже на те, що сім'ю придумали Раки! Коли Раки щасливі, вони не можуть припинити говорити. Але коли вони сумують, з них не витягнути ні слова. Сім'я зберігається до тих пір, поки цього хочуть саме Раки. Ось скільки часу вони зможуть витерпіти, витягнути, витримати, - стільки часу і проіснує родина. Лопається шлюб тоді, коли лопається їх терпіння.

Одна з найголовніших проблем Раків - це те, що вони дуже сильно прив'язуються до людей. Коли терпінню Раків настає межа, тоді починається повне беззаконня

Лев

Обійми - це, напевно, одна з найпалкіших форм прояву любові для Левів, бо ви відчуваєте себе в безпеці. Таке відчуття, що всі печалі пішли, і це одне з найбільш приголомшливих почуттів у світі.

Багатьох жінок турбує питання: "Як утримати чоловіка?" Але жінки-Леви знають, що якщо хочеш бути справді щасливою - не варто жити з чоловіком, якого потрібно утримувати.

Дивно, як мало часу потрібно Левам для переходу від стадії "як же я хвилююся і переживаю" до "ой, та йди воно все лісом". Для когось Леви - СОНЕЧКО, для когось - Сонячний УДАР! А кому взагалі НЕ СВІТИТЬ ...

Лев ніколи не буває один. До нього постійно приходять: то натхнення, то апетит, то лінь, то "повна опа". Міцний характер у цього знаку зодіаку, як правило, будується з цегли, яку в нього кидали. Леви хотіли б, щоб Бог дав їм ангела-охоронителя не з крилами, а з дубинкою. Щоб в потрібний момент - хрясь! - і Лев відразу зрозумів свою помилку і встиг вчинити по-іншому. Перш ніж грати зі Львом, переконайтеся чи не грає Лев з вами.

Леви ненавидять улесливість, брехню та плітки за спиною. Не подобається щось? Скажи про це Левам в очі. Що було сказано за спиною, там же і залишиться разом з тим, хто це сказав. Леви не хочуть, щоб життя було як зебра, вони хочуть, щоб воно було яскравим, як папуга.

Діва

Діва - це не співвідношення ваги і зросту, - це співвідношення інтелекту, смаку та впевненості в собі. Діви швидко втомлюються бути сильними жінками, втомлюються «розуміти», «входити в положення», «прощати». Діви іноді просто ненавидять себе за те, що все сприймають близько до серця.

Коли Діва щось запитує - краще відповісти правду, так як дуже велика ймовірність, що вона вже знає відповідь. Мудрість Дів у сукупності з хитрістю дає такий ефект, який не може дати жодна вища освіта. Цінуйте Дів, які дають вам другий шанс. Це означає, що їх любов настільки сильна, що серцю вистачає сил дати вам новий шанс.

Діва ніколи особливо не переживає про те, що в її долі багато труднощів. Вона їх, як взагалі все в своєму житті, використовує для просування вперед. Найкраще закінчення суперечки з Дівою - прикинутися мертвим.

Кмітливі та допитливі Діви вміють чинити серйозний вплив на тих, хто наділений правом приймати відповідальні рішення. І з успіхом цим користуються. Щоб зберегти стосунки Дівам варто  використовувати в крайньому випадку свою вроджену впертість.

Терези

У всіх Терезів є два життя: одне бачать всі ті, хто їх оточує, інше - де живуть вони одні.

Терезам дуже хотілося б хоча б іноді натискати кнопку "НЕ ДУМАТИ" і просто насолоджуватися життям ... Те, що Терези кажуть, і те, що вони відчувають часто різні речі. Терезам варто вчитися не ховатися від своїх проблем, а вибирати якесь рішення і відразу робити те, що вирішено.

Терезам потрібні щирі та красиві почуття ... Адже вони іще ті романтики: їм важливо, щоб все було красиво. Це дивовижні люди, здатні знайти в будь-якій людині щось хороше. Терезам потрібна, як нікому іншому, абсолютна впевненість в тому, що їх люблять. Впевненість підкріплена ділом.

Немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про Терезів, яким волею долі доводиться жити як жайворонкам. Вони дуже рідко пробують, як то кажуть, знімати з людей маски, - вони чудово розуміють, що часто це не маски, а намордники.

Терезам варто періодично пробувати дивитися на їхні стосунки з людьми з точки зору цих людей: представляти себе на секунду ними, а їх - собою і думати, чи вам подобається, чи відбувається все правильно і так, як вам би хотілося, - і тільки потім діяти згідно зі своїми рішеннямм.

Скорпіон

Скорпіони - це ті люди, яким вкрай необхідно знайти баланс між спокоєм і високим ступенем активності. Приблизно 98% проблем Скорпіонів були б вирішені, якби вони заспокоїлися і перестали занадто поглиблено думати про ці проблеми. Силою свого характеру Скорпіони зобов'язані тим, хто замість того, щоб протягнути їм руку, коли вони починали падати, ще й ставили підніжку.

У кожному Скорпіоні живуть двоє людей: один спокійний і мовчазний, а другий з'являється, коли ображають першого ... І ця зустріч для кривдників є дуже неприємною. Скорпіони можуть зробити вигляд, що не помітили плювка в душу, але це не означає, що вони про нього забули: злопам'ятність Скорпіонів незнищенна. Скорпіону подобаються прості в спілкуванні люди, нехитрі, щирі які не приховують почуттів.
Скорпіонам не варто будувати фантастичних теорій, що пояснюють незрозуміла поведінка людей, - краще навчитися ставити прямі запитання.

Скорпіони рідко проявляють агресію відразу, - вони застерігають, натякають, подають знаки ... І не варто чекати, коли у них закінчиться терпіння. Схоже, що Скорпіони люблять важкі життєві ситуації, тому  вони завжди прагнути когось рятувати, вибиратися зі складних ситуацій. Саме про Скорпіонів можна сказати, що вони ті ще "чорні кішки": якщо дорогу перейдуть - ніяке "тьху-тьху" не допоможе.

 

Стрілець

99% Стрільців були народжені для того, щоб основним сенсом їхнього існування так чи інакше стала дорога. Іноді дружба просто закінчується. Без зради, без сварок і без причин - просто ви стаєте різними і кожен йде своїм шляхом. З роками коло друзів стає уже не те,  але ті, хто залишаються, для Стрільця вже не просто друзі, а рідні люди.

При знайомстві зі Стрільцем бажано  з'ясувати, що саме для нього насправді є справедливістю. І ніколи не зачіпати цю справедливість, - собі дорожче, повірте. Стрільці люблять руками. Їм потрібно вас чіпати, гладити, мацати, тикати пальцем в бік або лоскотати. Якщо не чіпає - значить не любить.

Якщо Стрільця з друзями-подружками (теж Стрільцями або Овнами, або Скорпіонами) зібрати разом і напоїти, то їх можна відправляти на війну в якості психологічної зброї, щоб противник втратив орієнтацію в часі і просторі .

Стрільці-жінки багато чому корисному для сучасного життя навчилися у чоловіків: вибивати клин клином, уникати відповіді, чи не передзвонювати, вибирати краще і отримувати задоволення, - проте їм  за це часто дорікають все ті ж чоловіки.

Стрільці не настільки слабкі, щоб терпіти образи, які не настільки сильні, щоб їх прощати, але й не настільки злісні, щоб мстити. Тому найчастіше вони просто повертаються до кривдника спиною. Назавжди.
Дуже часто у Стрільців обставини складаються так, що сподіватися  можна на що завгодно, але реально розраховувати - лише на себе.

Стрілець любить затишних людей, без "колючок". Любить, коли можна поговорити з людиною про що завгодно без суперечок і з'ясувань, хто більше прав, - коли саме такі задушевні розмови і жива, щира теплота в стосунках для обох найважливіше. Такі люди стають частиною життя Стрільця і він переживає за них так само, як за себе самого. Стрільці не бояться ні в чому зізнатися. Вони бояться, що їх визнання будуть неправильно зрозумілі, тому що найчастіше так і трапляється.

Козеріг

Козероги люблять дивних людей. Якщо хочете подобатися Козерогу, то будьте щирими, не "прикалюйтеся" раз у раз і не грайтеся словами: просто, ясно і розумно сказане доходить до Козерога швидше  і подобається йому найбільше.

Цей анекдот про Козерогів: "вони не люблять, коли до них торкаються просто так: або між вами щось є, або ви кіт, або" не чіпайте мене, будь ласка "

Знаєте, чому Козерогів іноді називають дивними і "собі на умі"? Тому що вони прагнуть жити так, як хочуть вони, а не так, як звично багатьом іншим. Якщо серед ваших близьких людей є Козеріг, то ніякі вороги і проблеми вам не страшні.

Козеріг не боїться ні часу, ні відстані, ні труднощів ... Адже саме вони допомагають Козерогу усвідомити свою силу, стати собою і поважати себ, як особистість.

Водолій

Іноді люди думають, що мають якусь особливу владу над Водоліями. Це не так. Найбільше люди ображаються на Водоліїв за те, що ті не можуть і не хочуть відповідати їхнім особистим очікуванням.

Якщо Водолій поводиться, як дитина - значить він щасливий. Істинним Водоліям властива якась ... інопланетна інтелігентність. Вони не дивуються чиїмось дивацтвам. Вони і свої-то не завжди пояснити можуть.

Реальність жінок-Водоліїв така, що не так важливо наявність чоловіка поруч, скільки відсутність ідіота, який тягне з тебе усі життєві сили. Водолії, коли руйнуються всі їхні плани посміхаються, виглядають відмінно і знають, що якщо не вийшло так, як їм зараз було потрібно, значить пізніше буде ще краще!

Для Водоліїв дуже часто все вирішує післясмак. У всьому. Все залежить від того, що відчуєш після. Після спілкування, після поцілунку, після сварки, після кави, після погляду. Це "після" багато в чому є визначальним. Якщо ви зустрінете Водолія, який абсолютно позбавлений енергії і сил, у якого немає бажань і який перестав мріяти - це не тому, що він сумний слабак. А тому, що цей Водолій був дуже сильним занадто довго. Коли Водолії хочуть піти від реальності, вони йдуть в себе.

Риби

У Риб відмінна пам'ять і вони ніколи не забувають доброго ставлення до себе. Погане можна пробачити і викинути. А хороше буде гріти душу і через роки. Риби ніколи не забудуть того, хто був з ними у важкі хвилини.

Добре, що думки Риб ніхто не може читати, а то образ сором'язливих людей полетів би до біса. У тихому болоті чорти водяться - це про Риб. Риби не бояться відчувати, вони бояться потонути в почуттях. 

Для Риб одна людина дійсно може стати цілим світом. Дуже хочеться сісти і просто поговорити з кимось по-душам. Говорити всю ніч безперервно. Дивитися разом на нічне небо, обговорювати щось, мріяти разом, згадувати красиві і кумедні моменти з минулого, багатозначно мовчати ... Рибам часто страшенно не вистачає саме такого проведення часу.

Саме жінка-Риба всерйоз здатна задатися питанням: навіщо мені цей чоловік в будинку, якщо всі свої проблеми я вирішую сама? .

"Раптом" - це друге ім'я Риб! Раптово засумували, раптово засміялися, раптово образилися ... - і знову все як завжди ... Риби, напевно, самий ненав'язливий знак Зодіаку, але якщо їм щось дійсно потрібно - доб'ються обов'язково.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, чутки
В тему

Останні матеріали