17 Листопада 2018
Новини

За інфо про грабіжників ПриватБанк готовий дати величезну нагороду

За інфо про грабіжників ПриватБанк готовий дати величезну нагороду

За інформацію про злочинців, що пограбували інкасаторський автомобіль ПриватБанку в Ірпені (Київська обл.), керівництво фінансової структури пообіцяло велику нагороду. Так, якщо ця інформація допоможе затримати крадіїв,  інформатору готові заплатити винагороду в розмірі 100 000 грн.

За повідомленням служби безпеки пограбованого банку, на інкасаторське авто ПриватБанку під час планової інкасації одного з ірпінських банківських відділень було скоєно напад.

Група злочинці, особи яких наразі невідомі, збили водія-інкасатора, через що він отримав тілесні ушкодження, викраденим автомобілем. А потім заблокували виїзд інкасаторського авто, заволоділи касетами з грошима для банкомату, та погрожуючи застосуванням зброї і фізичної сили, зуміли втекти.

За даними СБ банку, зловмисники вкрали 1,8 млн грн в спеціальних касетах, призначених для банкоматів.

«В регіоні одразу оголосили план «Перехоплення», – повідомив Сергій Болотін, керівник служби безпеки ПриватБанку. – Банк звертається до всіх мешканців Ірпені та Київській області повідомляти будь-яку інформацію про осіб злочинців або місцезнаходження викрадених касет».

За інформацію про осіб злочинців, яка допоможе якнайшвидше розкрити злочин, пообіцяли винагороду в розмірі 100 000 грн.

Якщо ви маєте будь-яку інформацію та бажаєте отримати нагороду, звертайтесь за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, на електронну пошту dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, київ
В тему