17 Листопада 2018
Новини

Азаров, Янукович, Захарченко: чим займаються українські зрадники після втечі

Азаров, Янукович, Захарченко: чим займаються українські зрадники після втечі

Ще кілька років тому вони були при владі, проте події в лютому 2014-го примусили їх стрімголов тікати з України. Мова йде про «одіозних» Віталія Захарченка, Миколу Азарова та Віктора Януковича. На їх рахунку тисячі смертей, проте зараз вони продовжують жити на широку ногу завдяки тому, що на повну силу обкрадали українців.

 Так, для Захарченка тепер рідним домом стала Москва, в його кишені паспорт із двоглавим птахом на обкладинці. Нинішня його посада - член експертної ради комітету Держдуми. Окрім того, Захарченко займається благодійністю: захищає «правоохоронців, які постраждали на Майдані».

За словами політолога Тараса Березовця, Захарченко «консультує Раду безпеки Росії і має відношення до розвідувальної діяльності. А також працює в інтересах Кремля на українських виборах, як парламентських, так і президентських». Саме Захарченку приписують створення політичної партії «Партія Миру», очолює яку зараз Вадим Новинський.

А ось Микола Азаров, якому поперек горла «фашисти-бандеровці», організував цілий «Комітет по врятуванню України». Проте активної діяльності «папєрєднік» не веде, а тихенько пише книжечки на Рубльовці, із гучними назвами: «Украина на распутье», «Уроки майдана. Украина после переворота». Кажуть, що Кремлю Азаров стане потрібен у разі  широкомасштабної війни з Україною.

Повністю контролює Кремль і Януковича, який ніяк не може змиритися із втратою статусу «царя», тому зловживає оковитою, та у разі наказу московського керівництва читає механічно з екранів телевізорів усе, що написано на заздалегідь підкинутому йому папері.

«Кремль добряче потрусив Януковича і його старшого сина. Забрав більшість заощаджень як плату за те, що його не видали Україні. Хоча екс-президент-втікач зміг дещо вивести в інші країни, зокрема, Гонконг», - розповідає Березовець.

Цікаво, що між собою колишні українські владні «патріоти» майже не спілкуються. Говорять на камеру усе, що потрібно Кремлю, та й живуть собі спокійно. Поки що спокійно…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ
В тему