16 Листопада 2018
Новини

Поки нардеп виконував батьківські обов’язки, зловмисники «чистили» його авто

Поки нардеп виконував батьківські обов’язки, зловмисники «чистили» його авто

Якось невдало погуляв днями у торговому центрі один із народних депутатів з фракції «Народний фронт». Мова йде про пограбування   у Шевченківському районі, в торговому центрі «Україна», на площі Перемоги Києва, обранця народу Ярослава Едакова.

Так, поки народний депутат сумлінно виконував батьківські обов’язки та вигулював рідну доньку в торговому центрі, зловмисники так само сумлінно «чистили» його авто. Розваги депутата з дочкою тривали більше півтори години, тож у крадіїв було достатньо часу.

Коли нарешті народний обранець сів в авто, то виявив, що його портмоне зникло «у невідомому напрямку». Разом із готівкою, сума якої тримається поки в секреті, зникли документи, зокрема, водійські права, депутатське посвідчення і техпаспорта на автомобілі Toyota Land Cruiser Prado і Toyota Camrу,  та банківські картки нардепа. Цікаво, але «японці» оформлені не на самого нардепа, а на його родичів.

За інформацією, Ярослав Едаков став народним депутатом в квітні 2016-го під 77-м номером від «Народного фронту», наразі він є  членом комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, київ
В тему

Останні матеріали