14 Листопада 2018
Новини

Нещасливих — звільняють: відомий мільярдер веде сліжку за своїми працівниками

Нещасливих — звільняють: відомий мільярдер веде сліжку за своїми працівниками

Агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт» з метою підвищення продуктивності праці ввів моніторинг емоцій співробітників. Про це  повідомляє Інтерфакс з посиланням на главу правління компанії Юрія Косюка.

«Ми моніторимо емоції. Всі знаходяться під камерами... За 70-ма пунктами відкалібровуваємо емоції. Дивимося за щасливими і нещасними», – сказав Косюк, наголосивши, що щасливі працівники працюють продуктивніше.

За його словами, з нещасливими щільно працюють психологи та співробітники HR, намагаючись щось запропонувати цим людям для виправлення ситуації, але в разі відсутності змін цих людей зміщують.

Косюк навів два приклади. Під час спостереження компанія зафіксувала, що один з працівників протягом півроку почав повнішати. Після спілкування виявилося, що щастя для нього «поїсти і все», що свідчило про його демотивованість. Відтак, працівника замінили іншим, хто б міг досягнути більшого на даній посаді. Інший приклад показав, що перевівши одного зі співробітників на іншу посаду, значно підвищилася ефективність його самого і його колишніх підлеглих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему