14 Листопада 2018
Новини

Український мобільний додаток для допомоги армії знову переміг у міжнародному конкурсі

Український мобільний додаток для допомоги армії знову переміг у міжнародному конкурсі

Нова програма Wake App in Peace знову отримала нагороду конкурсу Art Directors Club of Europe в категорії «Інтеграція та інновації».  Цього разу – золото!

В основі цього мобільного додатку … «будильник», але не простий: за кожну «проспану» хвилину він переказує гроші на допомогу армії.

Мобільний додаток Wake App in Peace створила команда AGAMA Digital Group, Talan Group спільно з фондом «Повернись живим».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядає найкрутіша бібліотека у світі: ефектні фото

Мелодією будильника стала пісня «Колискова». Слова до пісні написав Сергій Жадан, а виконали музиканти гурту «Лінія Маннергейма» та Саша Кольцова (гурт «Крихітка»).

До речі, відзнака ADCE стала вже 24-ю нагородою мобільного додатку. Минулого року будильник здобув декілька нагород на ADC*UA, а також став срібним призером премії Effie 2017.

Довідково:

Клуб арт-директорів Європи (ADCE) — некомерційна асоціація, що складається з 22 професійних клубів й асоціацій графічного дизайну та реклами з 21 країни Європи: Австрії, Кіпру, Хорватії, Чехії, Естонії, Фінляндії, Німеччини, Грузії, Ісландії, Ірландії, Італії, Латвії, Португалії, Росії, Румунії, Словаччини, Словенії, Іспанії, Швейцарії, Великобританії та України.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему