13 Листопада 2018
Новини

В Польщі під колесами машин загинули дві українські заробітчанки, третя – в реанімації

В Польщі під колесами машин загинули дві українські заробітчанки, третя – в реанімації

Трагедія сталася в селі Сарнув Сілезького воєводства ще 10 листопада. Але розголосу набула тільки зараз, кои висунули звинувачення водієїві. Три жінки, що перетинали проїжджу частину, були збиті автомобілем «Хюндай Тускона» під керуванням 36-річного поляка. Дві із жертв загинули на місці, третя у тяжкому стані доставлена до шпиталю і бореться зі смертю. Пише польське видання «Факт.пл».

українки загинули в Польщі

Сталася трагедія на дорозі минулої суботи, 10 листопада, близько 17 25. На перехресті в Сарнуві, на освітленій «зебрі», кермувальник «Хюндаю» протаранив групу із трьох жінок-пішоходів. Дві з них загинули на місці ДТП – потім МЗС підтвердить, що загиблі – то 46-річна і 39-літня громадянки України. Третя жінка після зіткнення перелетіла над машиною, її відкинуо на «Фольксваген Пассат», який наближався. Дивом жива, але у вкрай тяжкому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чехії в ДТП загинули українці

аварія в Польщі

За даними речника поліції міста Бендзин Павла Лотоцького, найімовірніше, жінки працюваи на ближній плантації помідорів і вертали із праці. Їх збили, щойно ступили на трасу. Винуватець у момент скоєння наїзду був тверезий у плані алкоголю. Утім, його кров забрали, щоби перевірити чи «чиста» на предмет наркотичних речовин.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Світ
В тему