12 Листопада 2018
Новини

Псевдовибори на окупованому Донбасі: перші результати

Псевдовибори на окупованому Донбасі: перші результати

На окупованому Донбасі 11 листопада о 19:00 голосування на псевдовиборах ватажків окупованих територій, а також депутатів «Народних рад» офіційно завершилось.

Якщо вірити очільницям «ЦВК» адміністративних незаконних утворень, на дільниці «ДНР» явилося 80,1% виборців, а ось у «ЛНР» явка трішки менша -  77%. Дивно, адже на минулих подібних виборах  оголошували про 105%-ву явку виборців.

За повідомленням як російських ЗМІ, так і пропагандистських, на «вибори» не зафіксовано жодного суттєвого порушення чи «провокацій» від Києва – про це наголосили в окупаційних адміністраціях.

Якщо говорити мовою цифр, то у невизнаній досі ніким у світі «ДНР» у 27,19% бюлетенів після скрупульозних підрахунків в лідери вибився  Денис Пушилін, якого до цього часу призначили після ліквідації Олександра Захарченка, попереднього вождя «ДНР», тимчасово  виконувати обов’язки «голови».

Далі за інформацією окупантів, у списку лідерів Роман Храменков, із результатами 17,3%, Роман Євстифєєв , в якого на рахунку 8,5%, і однофамілець нинішнього прем’єр-міністра Володимир Медведєв.

Що стосується окупованої луганської території, то там говорять лише про опрацювання 31% голосів, з них на першій сходинці зі 70,42% опинився Леонід Пасічник , який займає пост чинного виконувача обов’язків очільника фейкової республіки, і посів він цю посаду, коли його попердник, Ігор Плотницький, хутко зник у невідомому напрямку.

Окрім Пасічника, лідирують  у «ЛНР» Олег Коваль (15,35%), Людмила Руснак (5,48%), Наталія Сергун (7,71%) та інші маловідомі особистості. Цікаво, що в «ЛНР» говорять навіть про  недійсні бюлетені, а не рахують усе підряд – такими було визнано 1,04% бюлетенів.

Якщо вірити результатам «виборів» до так званої «Народної ради "ЛНР», то там лідирують дві «партії»:  громадський рух «Мир Луганщині» перемагає з рахунком -  75,2% виборців, а 24,18% виборців проголосувало за  «Луганський Економічний Союз».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ
В тему