8 Листопада 2018
Новини

У домівках лучан знову теплі батареї

У домівках лучан знову теплі батареї

Через сприятливі погодні умови та плюсову температуру опалювальний сезон, який розпочався в Луцьку із запізненням, причому також через теплу погоду, було тимчасово призупинено. Й справді, у соцмережах лучани ділилися думками, щодо того, чи варто було відключати тепло на кілька днів, чи, все-таки, хай би було.

Оскільки погода «подарувала» українцям свою субсидію у вигляді температури до +16 в останній місяць осені, комунальними вирішили таки зекономити на опаленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанам відновлять опалення в домівках

Відтак, уже більше тижня батареї в помешканнях лучан були холодними. Проте, в зв’язку з похолоданням, що спостерігалося кілька останніх днів, опалювальний сезон вирішили відновити. Про це підтвердили і в міській раді і на сайті підприємства «Луцьктепло».

«У зв'язку з погодніми умовами ДКП «Луцьктепло» відновлює опалювальний сезон. Згідно рішення, прийнятого на сесії Луцької міської ради, та з огляду на температурні показними ДКП «Луцьктепло» тимчасово зупиняло опалювальний сезон. Зважаючи на погодні умови та керуючись пунктом(2) Рішення, підприємство відновлює подачу теплоносія для опалення відповідно до температурного графіка 7 листопада ввечері. Нарахування за спожиту послугу розпочнуться з 8 листопада», йдеться в повідомленні відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку розпочався опалювальний сезон

Й справді уже вчора ввечері мешканці кількох спальних мікрорайонів тішилися теплом, а сьогодні погода також радує: на вулиці сонячно та +12.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему