7 Листопада 2018
Новини

Стали відомі імена злочинців, які влаштували стрілянину на автомийці у Луцьку

Стали відомі імена злочинців, які влаштували стрілянину на автомийці у Луцьку

У Луцьку, 5 листопада, на одній із автомийок відбулась перестрілка, в якій постраждав відомий кримінальний авторитет Аслан.

Наразі відомо імена нападників, що вчинили стрілянину, в якій загинув один з "братків".

Інформацію про підозрюваних вдалось зібрати з відкритих джерел та баз даних, які є загальнодоступними для всіх користувачів мережі. Про це повідомляє Інформаційне агенство Волинські новини.

Джикія Тамазі Венорієвич – уродженець Грузії, житель м. Київ. Раніше судимий, кримінальне прізвисько - «Томаз», користується автомобілем AUDI A6 чорного кольору з номерним знаком АА 0303 НВ. Зареєстрований за адресою м. Київ, Оболонський район, вул. Малиновського, будинок 7-А, квартира 234.

Стрілянина у Луцьку Джикія Тамазі Венорієвич

Чоловік є співзасновником київської фірми ТОВ «Інформаційно-фінансові системи», яка, серед іншого, спеціалізується на розробленні програмного забезпечення. Фірма працює з 2007 року, статутний капітал – 46 тис. гривень.

Співзасновник київської фірми ТОВ «Інформаційно-фінансові системи»

Кривочкін Олександр Вікторович, 19.10.1991 р.н., житель м. Бровари Київської області, раніше не судимий.

Стрілянина у Луцьку Кривочкін Олександр Вікторович

Юнак закінчив Броварський професійний ліцей за спеціальністю «Кулінарія», по закінченню навчання працював в особистій охороні, входив до складу групи швидкого реагування. «Спортсмен в хорошій фізичній формі, ріст 186 см., вага – 102 кг.», - пише про себе Кривочкін в своєму резюме за 2016 рік.

Арутюнян Геворг Хачатурович, 16.08.1987 р. н., уродженець міста Дніпра, не працюючий.

Відповідно до даних порталу "За чесний бизнес"був приватним підприємцем – генеральним директором ТзОВ «АВТОТЕХНАНО-АРТ», яке станом на 30 липня 2018 року було ліквідоване.

Стрілянина у Луцьку Арутюнян Геворг Хачатурович

Товариство засновано 22 вересня 2010 року в Москві (вулиця Поклонна, 11) зі статутним капіталом у 19 тисяч рублів. Основний вид діяльності – технічний огляд і ремонт автотранспортних засобів.

Окрім того, Арутюнян Геворг Хачатурович був зареєстрований Міжрайонною інспекцією Федеральною податковою службою № 17 у Московській області 9 лютого 2015 року як приватний підприємець, що надає послуги перукарень та салонів краси.

Також вказано, що Арутюнян Геворг Хачатурович є громадянином Російської Федерації.

Арутюнян Геворг Хачатурович є громадянином Російської Федерації.

 Нагайчук Дмитро Олександрович, 10.05.1994 р. н., уродженець та житель міста Бровари Київської області.
Нагайчук Дмитро Олександрович

Відповідно до даних OpenDataUA, був зареєстрований як фізична-особа підприємець за адресою: Київська область, місто Бровари, вулиця Гагаріна, будинок 9, квартира 70. Основний вид діяльності – надання послуг мобільного харчування. Діяльність припинено 21 травня 2018 року. Податкового боргу станом на 1 жовтня 2018 року немає.

Також відомо, що Нагайчук Дмитро Олександрович притягався до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 155-1 КУпАП. Йдеться про порушення ЗУ «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (справа 361/1300/17, постанова Броварського міськрайонного суду Київської області від 6 квітня 2017 року).

Тоді чоловіка визнали винним у тому, що він як власник кафе, розташованого на вулиці Короленка, 72 в Броварах, допустив порушення порядку проведення розрахунків: не застосовував реєстраторів розрахункових операцій, не видавав відповідного розрахункового документу встановленої форми, реалізовував товари, необліковані належним чином. За це суд наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85 гривень).

Кучугурний Микола Миколайович, 19.05.1986 р. н., житель Києва.

Чоловік є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "СЕЛЕНА ПЛЮС", зареєстрованого в Києві за адресою: Дніпровський район, вулиця Бучми, будинок 4, квартира 21, керівником якої є Скидоненко Павло Якович.

Кучугурний Микола Миколайович

Товариство було засновано 21 липня 1995 року. Зараз статурний капітал «СЕЛЕНА ПЛЮС» становить 17 тисяч гривень. Основна діяльність – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Перестрілка Луцьк автомийка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку поліція продовжує пошуки учасників «бандитської перестрілки» (відео).

Ще Кучугурний Микола Миколайович зареєстрований як фізична особа-підприємець за адресою: Київ, Деснянський район, проспект Маяковського, будинок 54/9, квартира 353. Його діяльність зосереджена на роздрібній торгівлі автомобільними деталями і приладдям. Податкового боргу станом на 1 жовтня 2018 року немає.

Із 16 березня 2016 року користується автомобілем «Skoda Octavia Tour» білого кольору 2005 року випуску (АА 1787 ВР), зареєстрованим за договором купівлі-продажу. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, Волинь
В тему