7 Листопада 2018
Новини

Втомлений і постарілий: Бред Пітт налякав публіку зовнішністю

Втомлений і постарілий: Бред Пітт налякав публіку зовнішністю

4 листопада в готелі Beverly Hilton у Лос-Анджелесі відбулася щорічна церемонія вручення премій Hollywood Film Awards. Свято відвідали такі відомі селебреті як Енн Хетуей, Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі, Райан Гослінг, Г'ю Джекман і багатьом іншим.

На заході засвітився і голлівудський актор Бред Пітт. І хоча Пітт відмовився брати участь в традиційному дефіле знаменитостей по червоній доріжці перед початком церемонії, його поява привернула неабияку увагу публіки. Справа в тому, що 54-річний кіноактор після розлучення з Анджеліною Джолі рідко з'являється на людях.

Бред Пітт постарів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Написав заповіт: Бред Пітт готується до найгіршого

Згодом він піднявся на сцену, щоб вручити нагороду Феліксу Ван Грунінгену за картину «Гарний хлопчик» з Тімоті Шаламов в головній ролі. Пітт вибрав total black образ: чорну футболку і темний сірий костюм.

Після появи Пітта на церемонії у Мережі розгорілися гарячі суперечки на тему зовнішності актора. Шанувальники відзначили позитивні зміни, зазначивши, що він вже не виглядає таким втомленим, яким був в перші місяці після розриву з Джолі. Скептики ж навпаки, вважають, що Пітт не в кращій формі. Його обличчя постаріло і змарніло., а очі ніби скляні.

Бред Пітт постарів

Бред Пітт постарів

До прикладу, колеги Пітта 57-річний Джордж Клуні, 53-річний Роберт Дауні-молодший та 58-річний Антоніо Бандерас виглядають значно привабливіше за актора, який неодноразово очолював рейтинги найпривабливіших та найсексуальніших чоловіків світу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Відео
В тему