7 Листопада 2018
Новини

Виконали та перевиконали: яким буде бюджет Луцька до кінця року

Виконали та перевиконали: яким буде бюджет Луцька до кінця року

7 листопада під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова повідомила, що доходи бюджету Луцька, за підсумками 2018 року, будуть перевиконані на 60 млн. гривень. 

Також вона наголосила, що станом на 1 листопада перевиконання міського бюджету становило 104,9%, а станом на 1 грудня воно перевищить 105% і місто матиме фінансовийресурс у сумі приблизно 60 мільйонів гривень. 

Лілія Єлова додала, що частина цих додаткових коштів піде на зарплати медикам і освітянам, якщо держава не виконає своїх зобов’язаньна, а також на оплату енергоносіїв. 

Посадовець розповіла, завдяки чому вдалося отримати більше доходів.Наразі у департаменті тісно співпрацюють із податківцями, триває реєстрація найманих працівників, що дозволить збільшити надходження ПДФО. Значно збільшилися надходження з плати за нерухоме майно фізичними особами. Збільшилися також надходження від сплати за розміщення зовнішньої реклами. Попри це, покрити всі необхідні видатки власними доходами наразі неможливо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, економіка
В тему