6 Листопада 2018
Новини

За 100 доларів продають рідкісну монету з помилками на честь зустрічі Трампа і Путіна

За 100 доларів продають рідкісну монету з помилками на честь зустрічі Трампа і Путіна

У США на честь літньої зустрічі американського та російського лідерів виготовили пам'ятну монету, яка містить написи англійською та російською мовами, причому, в російському тексті допущені три помилки.

Монета виставлена на продаж в Інтернет-магазині Білого дому.

На одній стороні монети зображені лідери країн на тлі прапорів, на інший – гельсінський кафедральний собор, поруч з яким проходили переговори, і написи російською мовою з помилками («ддипломатическая история», «новое эра» и «Хельписнкий саммит»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дональда Трампа від смерті врятувала парасолька (відео)

На лицьовій стороні знака також викарбувані слова американського лідера англійською: «Минуле не повинно визначати наше майбутнє» і дата, коли ця фраза була виголошена – 12 червня 2018 року. Всі написи англійською без помилок.

Вартість пам'ятного знака становить 100 доларів.

Монета Трамп і Путін

Нагадаємо, переговори Путіна і Трампа пройшли в Гельсінкі 16 липня. Президенти більше двох годин спілкувалися тільки в присутності перекладачів.

Трамп і Путін

Після саміту американська преса і політичні опоненти – як демократи, так і частина республіканців – піддали Трампа критиці за його поведінку на підсумковій прес-конференції. На думку багатьох коментаторів, Трамп поводився занадто м'яко по відношенню до російського лідера і не торкнувся низки болючих для Путіна питань.

Тоді Трамп заявив про те, що провів чудову зустріч з російським лідером, проте «фейкові» ліберальні ЗМІ усіма способами намагаються піднести ці контакти в негативному світлі. Слово «чудова» в своєму Twitter він виділив прописними буквами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ, Відео
В тему

Останні матеріали