6 Листопада 2018
Новини

На Волині представили нового голову Луцької райдержадміністрації

На Волині представили нового голову Луцької райдержадміністрації

Очолив Луцьку РДА колишній заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Представив нового керівника голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

За його словами, попереднього голову РДА звільнили, бо той більше дбав про власний добробут, а ніж про людей. Савченко висловив сподівання, що така ситуація не повториться із Тарасом Яковлевим.

Голова Волинської ОДА зазначив і те, що в першу чергу Тараса Яковлев повинен розпочати співпрацю із депутатами райради та головою ради Валентином Приходьком.

«Я не розумію, коли в районах не дружать по роботі. Так не повинно бути. Це не правильно. Я знаю, чого так відбувається. Бо кожен хоче для себе якоїсь преференції, чи впливу на депутатів. Сподіваюся у вас такого не буде», - звернувся Савченко до новопризначеного керівника району.

Олександр Савченко наголосив, що першочергово, потрібно подбати про військовослужбовців, котрі захищають Україну на Сході.

«Люди, які воювали – це перші люди, на яких ви і ми повинні звертати увагу в першу чергую. Такі реалії нинішнього життя», - підкреслив керівник області.

Своєю чергою Тарас Яковлев подякував всім за таку високу довіру. За те, що йому довірили таку відповідальну і не легку посаду.

«Першочергово я буду працювати над збільшенням дохідної частини бюджету району. Також буду налагоджувати стосунки із головами сільських і селищних рад. Я буду намагатися стати для вас другом. Сподіваюся на співпрацю із депутатським корпусом. В моїй особі ви отримаєте хорошого та надійного партнера», - наголосив Тарас Яковлев.

«Ідіть до людей», - сказав Савченко та вручив Яковлеву посвідчення.

У Луцьку новий очільник РДА Тарас Яковлев

У Луцьку новий очільник РДА Тарас Яковлев фото 1

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко

Волинська ОДА

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему