5 Листопада 2018
Новини

В Австралії для гарного освідчення дівчина «позичила» свої руки сестрі (фото)

В Австралії для гарного освідчення дівчина «позичила» свої руки сестрі (фото)

Кумедний знімок настільки сподобався людям, що в соцмережі вони відреагували на нього 220 тисячами ретвітів і більш як 900 тисячами лайків.

Чоловік, плануючи пропозицію руки та серця, особливо якщо освідчення буде супроводжуватися фото- або відеозйомкою, просто зобов’язаний подумати ще й про жінку, з якою він збирається пов’язати своє подальше життя – потурбуватися про її зовнішній вигляд і перевірити, чи нафарбовані у неї нігті.

Про це пише fishki.net.

Так, недавно з проблемою манікюру довелося зіткнутися мешканці Мельбурна (Австралія), яка, і гадки не маючи про сюрприз, який готував для неї коханий, не відвідала салон краси і не нафарбувала нігті перед тим, як хлопець запропонував їй стати його дружиною. На щастя, їй на допомогу прийшла кмітлива двоюрідна сестра, яка завдяки своїм доглянутим рукам врятувала ситуацію, давши можливість зробити кілька хороших кадрів події.

«Хлопець моєї кузини зробив їй пропозицію, але у неї були проблеми з нігтями», – пояснила ситуацію, що склалася, користувачка Twitter на ім’я Дженна (Jenna).

Багато юзерів при цьому в коментарях зізналося, що спершу вони не помітили нічого особливого, коли подивилися на перший знімок, але, глянувши на другий, тут же збагнули, в чому річ.

манікюр на освідчення

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему