4 Листопада 2018
Новини

Перед вбивством футболісту-ґвалтівнику відрізали геніталії

Перед вбивством футболісту-ґвалтівнику відрізали геніталії

Едісон Бріттес, бразильський бізнесмен, нарешті зізнався, чому позбавив життя Даніеля Фрейтаса, 24-річного футболіста, якого ж сам запросив на 18-річчя дочки Аллани.

Виявляється, що під час святкування бізнесмен почув, як з однієї кімнат лунають крики про допомогу від його дружини. Увірвавшись в кімнату, Едісон побачив, що футболіст знаходиться біля його дружини без одягу. Згодом з’ясувалося, що Даніель затягнув жінку до кімнати, аби задовільнити з нею свої «особистісні потреби».

«Він лежав на моїй дружині. Я вчинив те, що на моєму місті зробив би будь-який чоловік, який любить свою жінку. І цей покидьок міг познущатися  над будь-якою жінкою в Бразилії. На місці дружини могла опинитися дочка, сестра, мати дружини. Але постраждала моя кохана, із якою я прожив 20 років», - заявив Бріттес.

Тіло Фрейтаса знайшли люди, що гуляли вулицями, в місті Сан-Жозе-дус-Пиньяйс. Півзахисник перед смертю зазнав жахливих тортур, його катували, практично обезголовили, а наприкінці Бріттес відрізав футболісту геніталії.

За життя Даніель, що належав до футбольного клубу «Сан-Паоло» з 2016-го, кілька разів на правах оренди виступав за інші клуби, зокрема, за  «Сан-Бенто», який виступає в бразильській Серії B.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Світ
В тему