3 Листопада 2018
Новини

У Тюмені тепер своя Зайцева: переїхала на повній швидкості 6 людей (фото, відео)

У Тюмені тепер своя Зайцева: переїхала на повній швидкості 6 людей (фото, відео)

В Росії, Тюмені, 20-річна дівчина, що перебувала за кермом Hyundai Solaris, на жвавому перехресті не впоралась із керуванням, внаслідок чого автомобіль врізався у натовп людей. В результаті страшного ДТП травми отримали 6 людей.

Аварія сталася через те, що не вписавшись у поворот, Hyundai Solaris на повній швидкості наїхав на  натовп, знісши перед цим огородження. Шестеро пішоходів якраз переходили дорогу біля світлофору. Так, на щастя, обійшлося без смертельних травм, проте 3 жінок направлено до лікарні з переломами.

тюмень аварія

Відомо, що Hyundai Solaris не вписався в поворот і зніс огородження, наїхавши на натовп. Пішоходи саме готувалися переходити дорогу. Відомо, що автомобіль збив 6 людей, 3 жінок із переломами доправили до лікарні. Дивом обійшлося без смертельних жертв.

За повідомленням місцевих ЗМІ, за кермом 20-річна  горе-водійка їздить 2 роки. На момент аварії вона була тверезою, а її авто – на зимових шинах.

Так, в результаті аварії травмовано трьох жінок (1963, 1969 і 1994 років народження) і трьох чоловіків (1990, 1991 і 1964 років народження).

Ведеться розслідування інциденту, дівчина буде притягнута до відповідальності.

аварія в тюмені

дтп в тюмені

в тюмені сталася аварія

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Світ, Відео
В тему

Останні матеріали