3 Листопада 2018
Новини

Український Держбюджет-2019 можуть затвердити вже 22 листопада

Український Держбюджет-2019 можуть затвердити вже 22 листопада

Головний кошторис країни-2019 може бути ухвалений у другому читанні Верховною Радою вже 22 листопада. Так, Кабінет Міністрів уже отримав щодо проекту держбюджету України на 2019 рік пропозиції та висновки нардепів.

За заявою Олександра Саєнка, міністра Кабміну міністрів, попереднє схвалення Верховною Радою проекту держбюджету вони вже отримали, як і висновки й пропозиції від обранців народу. Проект у парламент до другого читання буде внесений, за його словами, найближчим часом.

Відповідно, є всі шанси для того, аби на наступний рік держбюджет був 22 листопада вже ухвалений. Тоді країна планово, без жодних проблем із фінансуванням, вступить в новий рік з ухваленим державним бюджетом-2019.

За словами міністра, держбюджет-2019 в першу чергу передбачає підвищення пенсійних виплат, осучаснення пенсій, перерахунок пенсій військовослужбовців. «Це буде бюджет армії і субсидій», - заявив Саєнко.

Нагадаємо, що проект бюджету на 2019 рік у першому читанні народні обранці підтримали вже 18 жовтня.  Також нардепи планують підготовити  на 3 роки вперед  показники кошторису.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: економіка, Україна, київ, Політика
В тему

Останні матеріали