1 Листопада 2018
Новини

У Луцьку привітали працівників соціальної сфери із професійним святом

У Луцьку привітали працівників соціальної сфери із професійним святом

У Палаці культури Луцька відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

З вітальним словом виступив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук. Він подякував винуватцям свята за те, що вони роблять «надзвичайно важливу і потрібну для міста та десятків тисяч його мешканців»

«Ця робота не завжди помітна для широкого загалу. Вона не публічна. Але ця робота набагато важча, ніж та, яку видно: коли кладуть бруківку чи ремонтують тротуари, тому що ви працюєте з людьми. І дуже часто,  це люди особливої долі, люди, які опинилися в складних життєвих обставинах, люди, які мають серйозні проблеми в житті, люди, які приходять до вас з відчаєм, зі своїм болем, зі своїми непростими життєвими історіями. Ви перші приймаєте і зіштовхуєтеся із тими проблемами, тим відчаєм і людським болем. Ми  знаємо, з якою душевною теплотою, добром, чуйністю ви відноситеся до людей, які потребують доброго ставлення, догляду, консультації, вирішення проблем і наскільки професійно ви виконуєте свою роботу», – зазначив посадовець.

Ігор Поліщук

Ігор Поліщук

Також Ігор Поліщук побажав працівникам соціальної сфери, міцного здоров'я, успіху у роботі, а також, щоб те душевне тепло, яке вони віддають людям, повернулося їм сторицею.

Кращі працівники галузі отримали Грамоти та Подяки від Луцької міської ради.

Директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода висловила думку, що в соціальній сфері не можуть працювати байдужі люди.

«Працюють тільки ті, чия душа сповнена теплоти, добра. На сьогодні всі мешканці нашого міста потребують нашої підтримки. Адже тільки людина народжується вона одразу стає тією особою, якою ми починаємо опікуватися. В цей день хочеться побажати міцного здоров'я, що в нашій нелегкій справі все вдавалося, щоб ті, хто потребу саме нашої допомоги, нашої роботи, гідно її оцінили», – наголосила Вікторія Майборода.

Луцькі школярі подарували присутнім у залі свої музичні та танцювальні номери.

Луцьк

Луцьк

Луцьк

Луцьк

Луцьк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Відео
В тему