1 Листопада 2018
Новини

Волинський губернатор зустрів «Нескорену» Майю Москвич: Вітаю на Волині, чемпіонко! (фото, відео)

Волинський губернатор зустрів «Нескорену» Майю Москвич: Вітаю на Волині, чемпіонко! (фото, відео)

Перемогу присвячую усім, хто за мене вболівав, - у Луцьку зустріли володарку двох золотих медалей «Ігор Нескорених 2018» Майю Москвич

Десятки волинян зібралися під стінами обласної державної адміністрації, аби зустріти чемпіонку. Першим її привітав голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

«Вітаю на Волині, чемпіонко! Ти дуже цього прагнула – і Ти перемогла», - зазначив він.

Майя подарувала керівнику області прапор. Синьо-жовтий стяг побував не тільки на її плечах, а й на плечах інших захисників-учасників збірної України. Згодом у кабінеті керівника найвищої виконавчої гілки влади в області чемпіонка підписала прапор, його розмістять у Музеї слави Волині.

Майя Москвич вручає прапор Савченку

Під час прес-конференції для журналістів Майя розповіла про всі складнощі та труднощі, які її зустріли на змаганнях. Проте, дівчина впевнена, що перемогою завдячує молитвам та вірі усіх, хто за неї вболівав.

«Я не могла не перемогти – ваші молитви та вболівання допомогли мені. Так, це було досить важко. Особливо, підготовка. Проте, ще під час зборів я досягнула всього, чого хотіла. Заради людей, які за мене вболівали – я стала чемпіонкою. І ці медалі – для вас», - повідомила Майя.

Майя Москвич _Луцьк_ підписує прапор

Голова облдержадміністрації вручив Подяку чемпіонці, а також повідомив, що все необхідне знаряддя для тренувань зі стрільби з лука скоро буде передане в Центр інвалідного спорту Волині «Інваспорт». Кошти знайшли в обласному бюджеті. Наразі тривають тендерні процедури.

Також стало відомо, що першочергове завдання, яке собі поставила чемпіонка – відпочити, а потім повернутися до звичного життя, розвитку свого бізнесу, а тоді вже тренування.

Нагадаємо, Майя Москвич здобула дві золотих медалі – в індивідуальному та командному заліку зі стрільби з лука під час змагань, які відбувалися в Сіднеї.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, Волинь
В тему

Останні матеріали