31 Жовтня 2018
Новини

У Луцькраді поскандалили депутат і підприємець

У Луцькраді поскандалили депутат і підприємець

Під час розгляду питання на сесії Луцької міської ради про поновлення договору оренди землі  підприємцю Петру Шугаю (на основному фото) для обслуговування ринку «Шанс» на вулиці Кравчука, відбулася словесна перепалка між бізнесменом і депутатом міськради Олександром Козлюком.

Підприємець звинуватив обранця громади у тому, що той робить усе можливе, аби не дати йому нормально займатися бізнесом.

За словами Петра Шугая, йому «морочать голову упродовж декількох років і не дають займатися підприємницькою діяльністю».

«Козлюк це все кришує», – заявив підприємець та додав, що депутат просив його відмовитися від парковки ринку «Шанс», пообіцявши, що натомість йому поновлять договір оренди для обслуговування ринку.

Підприємець наголосив, що має усі документи, які підтверджують, що він за власний кошт привів дорогу до належного стану. Своєю чергою Олександр Козлюк зазначив, що жодних домовленостей щодо парковки між ним і Шугаєм не було.  А Шугай незаконно встановив на земельній ділянці тимчасові споруди.

Обранець громади звинуватив підприємця у тому, що той образив його честь та гідність.

В результаті депутати Луцької міської ради відмовили Петру Шугаю у продовженні оренди ділянок ринку «Шанс».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему