31 Жовтня 2018
Новини

Конопляна кава: у Британії пропонують гарячі напої за новим рецептом

Конопляна кава: у Британії пропонують гарячі напої за новим рецептом

Про пиво, яке варять зі стебла та коренів коноплі вже чув багато хто, але любителям безалкогольних напоїв з’явилася альтернатива.

В одній із кав'ярень Уельс, почали додавати олію каннабідіолу (КБД) до ромашкового чаю, гарячого шоколаду та лате. Про це пише BBC.

Дозвіл продавати олію КБД як харчову добавку, грунтується на тому, що максимальний рівень речовини, що має психотропну дію в ній становить 0,2%.

«Люди приходять сюди, думаючи, що це справжній конопляний кава-шоп, що вони зможуть купити горнятко кави і виплисти звідси, але це не так», – переконує власник кав'ярні Джеф Ленг.

За його словами, відвідувачі закладу – люди віком від 18 до 80 років. Тоді як молоді люди додають олію КБД до напоїв, щоб впоратися з тривогою, старшим вона допомагає при хворобливих станах, що впливають на їх рухливість, таких як артрит та фіброміалгія.

Самі ж відвідувачі кав'ярні запевняють, що це допомагає їм впоратися з проблемами зі здоров'ям, включаючи артрит і тривогу.

«Я страждаю на депресію та тривогу. Зазвичай моє занепокоєння полягає у тому, що я маю нав'язливі погані думки, але каннабідіол просто уповільнює ці думки. Щодня перед роботою я заходжу сюди.

Кава мене пробуджує, а конопляна олія – заспокоює», – ділиться одна з відвідувачок кав'ярні Люсі Басон.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд
В тему