30 Жовтня 2018
Новини

Кіркоров та Басков стали сексуальними партнерами?

Кіркоров та Басков стали сексуальними партнерами?

Про те, що між ветеранами російської естради, Філіпом Кіркоровим та Миколою Басковим, налагодилися не тільки робочі, а й любовні стосунки, подейкувати стали після появи спільної пісні «Ібіца».

Та й самі артисти немов навмисно провокують чутки. Так, нещодавно вони з’явилися у студії шоу «Вечірній Ургант», тримаючись за ручки.

кіркоров та басков ібіца

 Сам ведучий, Іван Ургант, намагався згладити демонстрацію цих незрозумілих стосунків з блакитним відтінком. Нагадував про численні бійки та конфлікти артистів, змагання за титул «найекстравагантнішого та найепатажнішого».

Проте російські «голубки» немов не чули натяків ведучого, тож Ургант в кінці шоу попросив не гнівити Бога. Однак «масла у вогонь» Кіркоров з басковим додають не тільки на різноманітних шоу, а й на своїх сторінках в Інстаграмі.

Так, Філіп досить пікантно привітав свого партнера із днем народження. А в інших постах зірки недвозначно натякали на приналежність, чи то лояльне ставлення, до ЛГБТ-спільноти.

А може пристаркуваті селебретіс своїми грайливими поцілуночками та палкими обіймами просто нагадують про себе? Бо армія їхніх шанувальників значно зменшилась.   

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, чутки, Відео
В тему