30 Жовтня 2018
Новини

На Одещині озвірілий депутат до півсмерті побив підлітка

На Одещині озвірілий депутат до півсмерті побив підлітка

Під Одесою місцевий обранець громади завдав побоїв тинейджеру: хлопець у лікарні

Стався інцидент, в якому фігурує представник місцевої влади, в місті Арцизі (районний центр у північній частині Одещини), повідомляє видання «Факти.юа». У чергову частину поліцій із міської лікарні повідомили, що до них привезли хлопця 15 років із закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку.

За словами свідків побиття підлітка в Арцизі, хлопець, розважаючись із  другом. Ненароком поцілив каменем у колесо-запаску припаркованого автомобіля марки УАЗ. Від цього жодних механчних ушкоджень транспортний засіб не зазнав, а от хлопець, який промахнувся і влучив у машину, – так. Власник рухомого майна (за неофіційними даними, є депутатом райради і членом виконкому міськради) наздогнав юнака і став завдавати тому ударів кулаками і ногами. «Бив, навіть коли хлопчина впав», – розповідають очевидці.

Одеські правоохоронці наразі розслідують вказаний факт. До Арцизького районного суду скерували звернення про призначення судмедекспертизи, щоб встановити ступінь тяжкості побоїв, яких зазнав неповнолітній.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему