30 Жовтня 2018
Новини

Прийшла до тями дитина, яку у Кривому Розі на авторалі понівечив спорткар

Прийшла до тями дитина, яку у Кривому Розі на авторалі понівечив спорткар

Дівчинка, яка отримала важкі травми у результаті НП на автоперегонах на Полтавщині, вийшла із коми. Інформує сайт м. Кривий Ріг.

Десятирічна дівчинка, яка найбільше постраждала, коли у Кривому Розі спорткар на авторалі в’їхав у натовп глядачів, учора вперше після ДТП розплющила очі. Маленьку пацієнтку, в якої складна черепно-мозкова травма, рятують медики в обласній дитячій лікарні в Дніпрі.

«Множинні рани голови, живота, спини. Перелам ключиці, забиття легені, забиття серця, забиття внутрішніх органів. Стан важкий, але стабільний», – перелічує ушкодження, які отримала школярка, заступник директора Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Сергій Ілюшин.

Нагадаємо, під час автоперегонів, які проходили минулих вихідних у Кривому Розі Полтавської області, одна зі спортивних машин, що виконувала трюки, раптом влетіла у натовп глядачів. Четверо осіб постраждали. Жінка дістала перелом стегна, п’ятирічний хлопчик – травму груднини, ще один юнак відбувся забиттям. Найбільше ж дісталося 10-річній дівчинці.  Водію спорткара оголошено підозру. Поліція встановлює, хто був відповідальний за безпеку глядачів і чому людей від смуги змагань відділяла лише сітка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему