29 Жовтня 2018
Новини

Вакарчук повідав, на які жертви піде в шляхетному прагненні змінити Україну

Вакарчук повідав, на які жертви піде в шляхетному прагненні змінити Україну

Славко знову сіє інтригу, натякаючи, що все ж має політичні амбіції. То все ж ринеться у політичну битву за президентське крісло? Чи ні?

Відомий український музикант Святослав Вакарчук зробив чергову заяву, яка вказує на те, що він таки має намір іти в Президенти. Про це пише видання «Факти.юа». Славко сказав, що «заради бажання змінити Україну готовий обмежити себе у творчості». Таке прозвучало із вуст незмінного фронтмена «Океану Ельзи» у понеділок, 29 жовтня, у Харкові, де Вакарчук мав зустріч-дискусію зі студентами місцевого вишу.

Так Вакарчук відповів на репліку, яка прозвучала в ході обговорення, мовляв. У багатьох українців він більше асоціюється із політичною діяльністю, ніж із музикою.  

«Я би дуже хотів, був би щасливий, якби на запит мого імені виходила тільки музика, тільки пісні, нові відео в YouTube, концертні записи. Але я так не можу», – сказав артист.

При цьому Святослав переконаний, що змінити Україну можуть тільки всі українці вкупі: «Станеться так, що я робитиму це на сцені чи в інших місцях, будучи політиком? Питання відкрите. Та стояти осторонь я точно не можу. Якщо потрібно буде принести у жертву творчість, обмежити себе у творчості, заради того, щоб змінювати країну разом із усіма, я готовий на таку жертву», – сказав Вакарчук.  

Нагадаємо, раніше музикант уникав відповідати на пряме запитання, чи планує висувати власну кандидатуру на президентських виборах, запевняв, що посада Президента України його не цікавить.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, святослав вакарчук
В тему