29 Жовтня 2018
Новини

Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті поділили дітей

Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті поділили дітей

Закордонні ЗМІ пишуть, що на останньому судовому засіданні у справі Джолі-Пітт нарешті вирішилося питання про опіку над 6 дітьми зіркового екс-подружжя.

Так, за заявою сімейного адвоката Стена Каца, суддя надав самим дітям право вибору, з ким би вони хотіли залишитися після розлучення.

У підсумку думки дітей розділилися порівну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новою жертвою Анджеліни Джолі став Кіану Рівз

Найстарші усиновлені сини – 17-річний камбоджієць Меддокс і 15-річний в'єтнамець Пакс, а також рідна дочка акторів – 12-річна Шайло, яка вважає себе хлопчиком, захотіла жити з батьком, що дивно, враховуючи, які напружені відносини напередодні розлучення були у Бреда зі старшими синами.

13-річна Захара з Ефіопії більше прив'язана до Енджі, так само як і 6-річні двійнята Вів'єн і Нокс, які в силу віку ще не можуть уявити життя без мами.

Анджеліни Джолі з дітьми

«Меддокс хоче жити з батьком. Пакс піде слідом за Меддоксом, оскільки брати дуже близькі. Молодші діти Вів'єн і Нокс вважали за краще залишитися з Анджеліною, оскільки через вік вони все ще потребують уваги мами. Захара теж залишається з Джолі, а Шайло хоче жити з батьком, оскільки вважає Пітта "крутим батьком"», – розповів адвокат.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, анджеліна джолі, бред пітт, розлучення
В тему