29 Жовтня 2018
Новини

У Росії наклав на себе руки журналіст, який був об’єктом насмішок в YouTube

У Росії наклав на себе руки журналіст, який був об’єктом насмішок в YouTube

Журналіст російського телеканалу НТВ Микита Развозжаєв вкоротив собі віку, вистрибнувши із вікна на 11-му поверсі висотки. Про це інформує телеграм-канал Mash.

Свого часу цей репортер прославився у соцмережах, коли Інтернетом гуляло відео «Розплескалася синь» (в оригіналі – «Расплескалась синева…»), невільним героєм якої він став. Нагадаємо, Развозжаєв вів репортаж із парку Горького у Москві, в той час хмільні десантники, традиційно для Росії, святкували День ВДВ, хлюпаючись у фонтанах міста. І ось просто в прямому ефірі журналіст отримав кулаком в обличчя від «бухого» здоровацького ведевешника у футболці із написом «Оплот».

За попередніми даними, Микита викинувся із вікна одинадцятого поверху. На своїй сторінці у соцмережі лишив передсмертну записку, де вибачився за те, що задумав зробити, перед батьками, колишньою дружиною, друзями і колегами.

Повідомляється, що після падіння зі страшної висоти Развозжаєв ще був живий. Він помер у кареті швидкої напівдорозі до лікарні. Молодик викинувся із вікна орендованої квартири на вулиці Кадомцева у Москві.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, росія, самогубство
В тему