29 Жовтня 2018
Новини

Фатальна трагедія: на виступі Ніка Вуйчича помер юний глядач

Фатальна трагедія: на виступі Ніка Вуйчича помер юний глядач

28 жовтня, на виступі всесвітньо відомого мотиваційного оратора Нік Вуйчича, на Арені Львів, сталася трагедія. Підчас заходу помер неповнолітній глядач. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Шістнадцятирічному хлопцеві стало погано близько 20:00. Медики проводили всі необхідні реанімаційні дії, але врятувати його не вдалося.

Ознак насильницької смерті не виявлено. Призначено експертизу, яка встановить причину смерті. За неофіційними даними, у підлітка був порок серця.

Сам Нік досі не прокоментував ситуацію, що відбулася на його виступі. Його Instagram-сторінка досі пуста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нік Вуйчич: життя без обмежень

Нагадаємо, Нік Вуйчич – мотиваційний оратор, який народився без рук і ніг, але живе повноцінним життям і свої прикладом мотивує людей по всьому світу.

До слова, програма візиту до Львова називається «Життя без кордонів», оскільки власне життя Ніка є свідченням того, що ніщо не може перешкодити вірі, надії, любові і досягненню мрії.

Нік Вуйчич народився у 1982 році в Австралії в сім'ї сербських емігрантів. Пережив чимало емоційних труднощів, але зумів стати популярним оратором і автором бестселерів, а також створити благодійну організацію.

Сьогодні він живе в США. Нік одружений, має чотирьох дітей. Він відвідав майже 70 країн з лекціями і надихає людей жити на повну.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, нік вуйчич, смерть
В тему