28 Жовтня 2018
Новини

У Британії вибухнув вертоліт із власником відомого футбольного клубу на борту

У Британії вибухнув вертоліт із власником відомого футбольного клубу на борту

У ніч на неділю, 28 жовтня, в британському місті Лестер, на автомобільній парковці неподалік місцевого футбольного стадіону сталася авіакатастрофа: аварії зазнав вертоліт валсника ФК "Лестер Сіті". За даними Бі-Бі-Сі, яка посилається на джерела, близькі до сім’ї загиблого мільярдера, вже підтверджено, що на момент трощі на борту гвинтокрилої машини перебував власник футбольного клубу тайський бізнесмен Вішай Шрівадданапрабха.

Вертоліт розбився одразу після взльоту, а після удару об землю вибухнув. Сталося це приблизно через 45 хвилин після закінчення матчу між кмандами "Лестер Сіті" та "Вест Хем". За словами очевидців трагедії, у літальної машини, яка вилетіла з майданчика, через лічені секунди після взльоту щось сталося із гвинтом, пілот утратив кермування, і вона врізалася в автостоянку. Наразі невідомо, скільки осіб, окрім Шрівадданапрабхи, перебувало на борту. Одразу після вибуху воротар "Лестера" Каспер Шмейхель вибіг зі стадіону на місце аварії. 

Лестер аварія

Представник головного офісу пожежної охорони та служби рятувальної служби графства Лестершир Ендрю Броді повідомив ЗМІ, що він тількино завершилася "екстрена зустріч" у штаб-квартирі поліції регіону. Головний рятувальник Лестерширу попросив журналістів, які висвітлюватимуть подію, зважати на почуття рідних загиблого власника ФК. "Будь ласка, не спекулюйте на тему причин цієї авіакатастрофи. Подумайте про сім'ї, друзів, гравців "Лестера" та їхніх фанатів", – сказав.

За попередніми даними, аварію, страшну своїми наслідками, спричинила відмова хвостового гвинта.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, аварія, великобританія
В тему