26 Жовтня 2018
Новини

Деніел Крейг перетворився на зморшкуватого старигана

Деніел Крейг перетворився на зморшкуватого старигана

Деніел Крейг асоціюється з привабливим та охайним джентльменом, зокрема через роль бездоганного агента Джеймса Бонда.

Довгий час Крейг був іконою стилю, а відомі журнали вносили його до рейтингу найкрасивіших акторів світу.

Проте останні фото актора неабияк похитнули психіку публіки. Так, днями Крейг був помічений разом з сім'єю в аеропорту. На фотографіях, зроблених папараці, Деніел виглядає дуже втомленим, нещасливим і постарілим. Звичайно, актор не зобов'язаний постійно відповідати стандартам сучасної краси, але на цих світлинах від секс-символу Джеймса Бонда не залишилося і тіні.

Деніел Крейг дуже постарів

Деніел Крейг з донькою

Натомість його дружина Рейчел Вайс, як завжди, виглядала приголомшливо!

Деніел Крейг особисте життя

Деніел Крейг

Деніел Крейг дуже постарів

Мало від агента 007 у Крейгу було і на прогулянці з донькою у Нью-Йорку. Проте з рюкзаком-кенгуру Деніел виглядав досить мило.

Деніел Крейг

Вірогідно, непрезентабельний вид актора пов'язаний з народженням дочки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільше у Голлівуді заробляє актор-гей

Нагадаємо, 22 червня 2011 року в Нью-Йорку Деніел таємно одружився з актрисою Рейчел Вайс, з якої почав зустрічатися в грудні 2010 року (актори познайомились на зйомках фільму «Дім марень»). На весіллі були присутні лише 4 гостя, в тому числі вже повнолітня Елла Крейг і п'ятирічний син Рейчел – Генрі від попередніх шлюбів. А 1 вересня 2018 року у Деніела та Рейчел народилася дочка.

За чутками, пара вирішила займатися вихованням дитини самостійно, не вдаючись до допомоги нянь. А це складне завдання, зважаючи на постійну зайнятість акторів та вік (Деніелу 50, а Рейчел 48 років).

До слова, фанатм бондіани буде цікаво, що у 2020 році Metro-Goldwyn-Mayer та Universal Pictures планують презентувати 25 фільм з серії про вигаданого агента-007 британської розвідки Джеймса Бонда. Головна роль дісталася тому ж таки Деніел Крейг.

За сюжетом Джеймс Бонд вирішує одружитися і кинути службу. Прете його кохану вбивають і агенту 007 залишається лише жити надіями про помсту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, деніел крейг, рейчел вайс
В тему