26 Жовтня 2018
Новини

В Ужгороді дитина два дні ходила з голкою в горлі, яку забув стоматолог

В Ужгороді дитина два дні ходила з голкою в горлі, яку забув стоматолог

Лікар-стоматолог Ужгородської районної лікарні під час прийому залишив в тілі дитини-пацієнта металеву голку.

Про це в повідомила на своїй  сторінці Facebook одна з користувачок Лора Приходько.

«Лікар Ужгородської районної лікарні Чопик Юрій загубив голку в горлі дитини. Два дні дитина жила з голкою в горлі», -  йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт-стоматолог вирвав зуб лучанці (відео)

За її словами, потерпілим виявився 13-річний хлопчик з міста Чоп. Користувачка детально описує, як маму з дитиною, яка поскаржилася на сильний біль у горлі «футболили» від одного лікаря до іншого.

«У реєстратурі послали зробити рентген. Лікар рентгенолог побачив в горлі дитини голку!! Він єдиний з всіх лікарів, нарешті, виписав перший змістовний медичний документ і видав його мамі. І негайно послав до хирурга в обласну лікарню», - зазначає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський стоматолог може сісти за грати за халатність

Як повідомляється, в результаті лікарі змогли успішно витягти голку з горла хлопчика. Але «казали, що вона могла б попасти в трахею, в легені і тоді б...», - пише користувачка.

Наостанок жінка запитує: «Тепер я хочу дізнатись, що має зробити лікар, який витягуючи нерв із зуба, загубив у дитині в горлі голку, з намотаним на неї нервом і навіть не помітив цього? А, потім, на наступний день, відмовився оглянути дитину і з’ясувати, що в нього за проблеми…».

Також користувачка апелює до виконувачки обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, із запитанням: «що має зробити такий лікар?»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, уляна супрун, халатність, ужгород,
В тему