25 Жовтня 2018
Новини

У Луцьку запрацював Центр кризової допомоги бійцям АТО (фото)

У Луцьку запрацював Центр кризової допомоги бійцям АТО (фото)

Відкрили Центр допомоги учасникам АТО за адресою Привокзальна, 12. Центр діятиме цілодобово. За словами психолога Олени Звєрєвої, це буде центр кризової і психологічної допомоги, де хлопці могли би також відпочити, поспілкуватися.

«Я хотіла би, щоб такий центр не був у медичній установі. Тому що тоді б хлопці вважали би себе пацієнтами, а так вони для мене надздорові».

На ремонт та купівлю меблів виділили гроші інвестор Андрій Разумовський, а також психолог Олена Звєрєва. Оплачувати комунальні послуги пообіцяла облдержадміністрація.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко зазначив, що на Волині понад 9,5 тисячі осіб є учасниками бойових дій у зоні АТО. «Це не те приміщення, яке хотілося би мати як повноцінний реабілітаційний центр, справжній центр ми ще збудуємо. Це приміщення переобладнане в тимчасовий реабілітаційний центр. Це не державна установа, проте держава виділяє гроші на її утримання. Насправді це є волонтерський центр. Також у приміщенні перебуватиме група, яка виїжджатиме на конфліктні ситуації, в яких фігуруватимуть учасники АТО, аби допомогти вирішити такі ситуації. Тому що ми, мирні, для них, військових (які пройшли війну. –Ред.), не авторитет», – сказав губернатор Волині.

Олександр Савченко на відкритті Центру кризової допомоги бійцям АТО у Луцьку

Олександр Савченко на відкритті Центру кризової допомоги бійцям АТО у Луцьку фото 1

Також у центрі працюватимуть на постійній основі психолог Олена Звєрєва та дві дівчини молодшого персоналу. Олександр Савченко пообіцяв виділяти кошти на зарплати цим працівникам.

На відкритті Центру допомоги побували атовці, військові капелани, священики освятили приміщення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку з нагоди вшанування пам’яті загиблих в АТО перекриють одну з вулиць

Психолог Олена Звєрєва у Центрі кризової допомоги бійцям АТО у Луцьку

Центр кризової допомоги бійцям АТО у Луцьку

Центр кризової допомоги бійцям АТО у Луцьку фото 1

Центр кризової допомоги бійцям АТО у Луцьку фото 2

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, ато, допомога, олександр савченко, Фото
В тему

Останні матеріали