25 Жовтня 2018
Новини

Політикам та відомим людям США масово розсилають пакунки з вибухівкою: хто «має зуб» на перших людей Америки

Політикам та відомим людям США масово розсилають пакунки з вибухівкою: хто «має зуб» на перших людей Америки

За повідомленням Секретної служби  США, поштові відправлення, що призначались Гілларі Клінтон, колишній першій леді США та кандидатові в президенти, а також Бараку Обамі, 44-му президентові США, містили  всередині вибухівку.

До Обами пакунок направлявся до його будинку у Вашингтоні, а для Клінтон «вибуховий» презент був відправлений  в передмістя Нью-Йорка, у її будинок в Чаппакуа.

За інформацією  секретної служби, вибухові пристрої нагадували ті, що були відправлені Джорджу Соросу,  мільярдеру  та благодійнику,  22 жовтня у його будинок.

Після того, як «презенти» з вибухівкою знайшли у Клінтон та Обами, стало відомо і про других адресатів, кому була відправлена по пошті вибухівка.

вибухівка в сша

Так, бомбу знайшли у Нью-Йорку,  у поштовій кореспонденції в «Тайм-Уорнер-Центр». Саме там знаходиться  редакція телеканалу CNN. Виявилося, що цю вибухівку надсилали Джону Бреннану, колишньому директору ЦРУ, що виступає на  CNN  як політичний експерт.

За підтвердженням поліції, окрім вибухового пристрою, в пакунку містився білий порошок невідомо походження.

Підозрілі пакунки стали також підставою для евакуації редакції газети San Diego Union-Tribune, офіс сенатора Камали Харріс в Сан-Дієго, офіс конгресмена Деббі Вассерман Шульц у Флориді, що виступає від Демократичної партії.

в сша розсилають вибухівку

У Меріленді, в пункті перевірки пошти Конгресу США, була перехоплена ще одна посилказ вибухівкою, що призначалась  конгресмену Максін Уотерс.

За підтвердженням поліції Нью-Йорка, пакунки  для Сороса, Обами, CNN , Клінтон, пакувала та відправляла одна й та ж людина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, гілларі клінтон, барак обама, джордж сорос, кримінал
В тему

Останні матеріали