24 Жовтня 2018
Новини

Розповіли про стан українців, яких «пожувало» ескалатором у римському метро

Розповіли про стан українців, яких «пожувало» ескалатором у римському метро

За попередньою інформацією, з-поміж потерпілих у підземці Рима є четверо громадян України. Про це повідомило МЗС України на офіційній сторінці у «Твіттері».

За даними зовнішньополітичного відомства, українців, які отримали травми при поломці ескалатора в римському метро, доставили в одну із клінік вічного міста. За даними Міністерства закордонних справ, життю наших співвітчизників нічого не загрожує.

«Постраждалі в метро у Римі громадяни України госпіталізовані в одну з місцевих клінік. Отримані травми не становлять загрози життю потерпілих українців. Консул підтримує контакт з потерпілими та медперсоналом клініки», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 23 жовтня у римському метрополітені на центральній станції «П’яцца Реппубліка» вийшов з ладу ескалатор. Постраждало 30 осіб, з них 19 потрапили д о лікарні. Більшість потерпілих – російські уболівальники, які прямували на матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів – на полі зустрічалися московський футбольний клуб ЦСКА і італійський «Рома». Є версія, що поломку рухомих сходів, яка потягла за собою такі наслідки, могли спровокувати саме російські фанати, які стрибали на ескалаторі і волали кричали.

На відео, відзнятому очевидцями інциденту, видно, як ескалатор різко пришвидшується, а в підсумку унизу утворюється скопище із людей, які попадали, а декого і затягло у механізм рухомих сходів, завдавши каліцтв. Так, «найважчому» потерпілому – відірвало ногу.

аварія в метро Рим

ескалатор Рим

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії російські футбольні фанати обвалили ескалатор. Багато потерпілих (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, італія, українці, Надзвичайні події
В тему