23 Жовтня 2018
Новини

Журналістам відмовили у коментарях Митрополита УПЦ Онуфрія щодо Томосу (фото)

Журналістам відмовили у коментарях Митрополита УПЦ Онуфрія щодо Томосу (фото)

23 жовтня, з нагоди дня пам’яті всіх святих землі Волинської, Митрополит Київський і всієї України Онуфрій російський патріархат з предстоятельським візитом відвідав Луцьк.

О пів на дев’яту ранку біля Храму Всіх Святих Землі Волинської в очікуванні Онуфрія вишикувались прихожани. Дорогу, якою він мав пройти, аби з нагоди свята очолити службу в храмі, щедро встелили композиціями з квітів. 

Однак, чекати і старим і малим Митрополита довелося понад годину. І от довгоочікуваний кортеж в’їхав до храму. Тільки-но Онуфрій вийшов із авто, усі кинулися цілувати йому руки, падати в ноги та кричати: «Ми вас так чекали!». Перед входом у храм йому вручили хліб-сіль, а діти провели йому вітальну програму.

Варто зауважити, що з журналістам задати актуальні питання Онуфрію щодо Томосу та чи не буде «помісний російський патріархат», як це вже зробила РПЦ, заборонивши вірянам відвідувати церкви Вселенського патріархату, не дали. Мовляв, Святійший не буде говорити про такі речі з регіональними виданнями. Зауважимо, що і відповіді від його прес-служби щодо коментарів ми також не дочекалися.

Візит Митрополита УПЦ Онуфрія у Луцьк

Візит Митрополита УПЦ Онуфрія у Луцьк фото 1

Візит Митрополита УПЦ Онуфрія у Луцьк фото 2

Візит Митрополита УПЦ Онуфрія у Луцьк фото 3

Візит Митрополита УПЦ Онуфрія у Луцьк фото 4

Візит Митрополита УПЦ Онуфрія у Луцьк фото 5

Візит Митрополита УПЦ Онуфрія у Луцьк фото 6

Візит Митрополита УПЦ Онуфрія у Луцьк фото 7

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, митрополит онуфрій, томос, Фото
В тему