20 Жовтня 2018
Новини

У Києві загинула жінка-кондуктор, затиснута між двома автобусами

У Києві загинула жінка-кондуктор, затиснута між двома автобусами

Поточний день відзначився у столиці великою кількість ДТП із летальним наслідком.

Трагічний випадок, про який повідомляє онлайн-видання «Інформатор», стався в п’ятницю, 19 жовтня, неподалік станції метрополітену «Красний хутір» у столиці. Жінку-кондуктора на кінцевій автобусній зупинці до смерті затиснуло між двома маршрутками. Загиблій було 68 років.

За словами представника перевізника, жінка якраз спілкувалася із іншим кондуктором, стояла на куті автобуса з боку шофера. Інший автобус тієї миті почав рух і задньою частиною притиснув кондукторку до громадського транспорту. Потерпіла старша жінка померла ще до прибуття бригади «швидкої».

Зі слів представника перевізника, водій, який скоїв наїзд, перебуває в стані шоку: каже, що, розпочинаючи рух, не бачив нікого біля автобуса. Зважаючи на те, що автобуси габаритні, може бути таке, що жіночка-кондуктор потрапила у так звану сліпу зону. Ще й сама злощасна зупинка толком не освітлюється. Утім, був це справді фатальний збіг обставин, чи таки вина лежить на маршрутнику –належить розібратися співробітникам правоохоронних органів.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, дтп
В тему