19 Жовтня 2018
Новини

Лагодили примус: На Рівненщині палала фура під заправкою

Лагодили примус: На Рівненщині палала фура під заправкою

У п’ятницю вранці, 19 жовтня, здійнявся переполох на одній із автозаправок, розташованій поблизу села Опарипси Рівненської області. Двоє легковажних і до того ж нетверезих водіїв не помітили, як у кабіні їхньої фури сталася пожежа. Чоловіки мирно спали.

Радивилівським поліцейським о сьомій годині ранку п’ятниці повідомили про те, що зайнялася кабіна фури, припаркованої біля АЗС.

«Сьогодні, 19 жовтня, о 7 ранку до поліції надійшло повідомлення про спрацювання тривожної кнопки на АЗС у селі Опарипси. Коли поліцейські прибули на місце події, побачили, як на стоянці палає кабіна однієї із вантажівок», — йдеться у повідомленні.

У Рівненській області п’яні далекобійники ледь не підірвали АЗС

Поліцейські та працівники заправки стали будити інших водіїв, поки вогонь не дістався до їхніх фур. Всі разом вони почали гасити пожежу, а згодом до них приєдналися працівники ДСНС. Згодом вогонь було повністю погашено.

Під час огляду вигорілої кабіни вантажівки поліцейські виявили газовий примус.

Як наголосили у поліції, обидва водії вантажівки були нетверезими та спали. Завдяки тому, що працівник АЗС вчасно побачив палаючу фуру, вони були врятовані.

Оперативники встановлюють усі обставини вранішньої події.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, пожежа, поліція, рівне
В тему